PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ах тета Ива, небива чоек од тебе... ем лажеш, ем возот ќе го укинат дур да доиш ти у Бт.
    Е да бе, ме напраи слама и папрат у мозок ко да иам :pos: Бтњ ми рече Ива, Псај нема шанса, пошо иако бев статива ќе ми текнеше секако :pos:
    И плус нешто :)
    Џаначка проза - вид на литература, што се разликува и од самата Проза по својот ритам, како и сличноста на секојдневниот говор, а самиот запис е едноставен, но исполнет со "стилски фигури" итн...Тема на муабет - џанаци и општо за нив :pos: :pos: :pos: :pos:
    утре да си опнала стикла 15 ка ...сакам да си глава повисока минимум :) jhahahah
    говно гледас дека погачици правам сега ...мене ни во најбујна машта не ми текуне да искацам сега од дома по бурек ...Ps..чекав да си отидеш сам да ги јадам :)
    Абе ај женски газ...тие повеќе се отрпнати,може и да се депилираат,се и сешто има влез таму:kesa:

Ама еден другар ме растревожи кога ми кажа дека има проблем со
    тоа,па уз скраја да е се обидов да побарам солуција.
    А муслиманите не се паметни.Данците им го докажаа тоа,на еден чуден начин :)
    Се надевам дека јадеш додека ти го поставувам прашањево.

Според тебе,која стратегија ја користат мажи со претерано влакнести газови додека серат?
    Вчера ме замисли ова,контемплативно е,ама не ми текна солуција,па ај си викам да прашам.
    Абе... глеам по баењево си... Баеш против уроци?
    Иам проблем, ми треба бајачка.. У рок од недела дена ми се запали климата, ми рикна мобилниот, ми рикна компјутерот... ПОМАГАЈ!!!!
    Арна да ти кажам,малце (повеќе) ми е досадно деновиве,ама преживувам.
    Да бе имаш право последен пат тогаш бевме у кафаната Бисер, и оро игравме и ги собравме тие тетките што беа на другата маса.:pos:
    ее тоа беа времиња...:icon_lol:
    Се претходнава се почувствував како баба.:pos:
    Скренав,досадно ми е и тресам глупости.Не ми замерај.:)
    Хелоуу!
    Кај си бе ти?Арна ли си?
    Жива,здрава?
    100 години те немам видено.
    Ок,не се баш сто..:pos:
    :)
    Иако ме пукна и ме врати бедот коа отворив тоа панелот, јбг лајв гоус он!
    Сеа иам женка :pos:
    Поз
    Добро бе.. мачка ли му питерина (ја слушав Баба Зумбула сеа пред малце, затоа :) ) има ли смисла вака да ми правиш навечер?
    Па, од памет ме извади....
    Ако.. ако.. “ај ќе видиш ти!“ :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom