Пчелка
Поени од реакции
163

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Уф! Мераци! Неам месец дена пиво пиено х) Лани бевме карши тоа бензинската на излезот сместени и у 5 сабајле по пиво сме иделе х)
    Апсолутно договорено х) Ама пивце (не брка кај вас полиција така?) х)
    Епа би требало 6 дена пред 20, тоа е 16 негде да ви дојдам и седам до 30 :) Јеј, надвор од СК!
    Шмеќерке :) Како е Охрид? Времето ви се погодува ли? Кажувај зашо за неколку дена треба да ви дојдам таму да одмарам х) :smir:
    HEj
    Prvo slikickite na NAtasa neli mi go krasat profilot :):)
    Drugoto ic da ne se nerviras za kapene kaj ke se kapis koga studenilo ima taka da ic da ne ti e gajle.
    Oooo za kazuvane ima mnogu mnogu a inaku go izgubiv telefonot so toj broj :(:( taka da koga ti ke bides na msn pisi mi na profil tuka vo kolku casot i ke se uklucam jas :):)
    Ti inaku arna si ? :back:
    Озбилно се дешава ова. И тоа беспричински одеднаш некако станува сеедно, нема веќе чувства, си викаш ок може и без љубов да се живее. Се надевам брзо ќе помине се` па ќе се појави надеж за борба со животот понатам. Фала:)
    Димитар says:
    *можда требит да ојш на психологија
    *да студираш
    *така за двајцава ќе имат работни места

Да не се повторвам. Хехе .)
    Терат животов. Ама за жал на плажа уште не сум почнат, кај и да е од заутре ќе почнам, ак не се расипит времево:).
    Ај ти посакувам побрзо оздравување. Со понада:

Eе брату. Ми кажаја дека си на инфузии. И јас бев до пред некое време. И од таја канилата шо ми ја имаја стаено за да не ме боцкет по стопати, ми се напрај алергија, и сеа на левава рака црвенилото уште не е поминато. Кој баксуз еј:).

Сеа поарна си? Се движиш со луѓе или глеаш филмој и читаш книги?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom