Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Нц, ми фуфка многу да не ми ја намалат, уште тоа ми фали.
    Кукавица сум ама тоа е, што да правам.
    Ми фуфка по малку затоа што може да ми се намали оцената, може и таму некој ми попуштал првиот пат ради шкртки или слично, а сеа 5ца ист тест ќе прегледуваат до детал.Затоа ми фуфка, да не ми намалат перцентилите, ама морам брзо да се решам..
    Фак бе!:(Многу голем ризик мамата:(
    Се мислам дали да поднесам приговор, зошто според моето проверување на клучот имам изгубено од 3-4 преку сила 5 бода, и евентуално некои забелешки за есејот.Имам 79,86 перцентили и си немам поима што да правам.Некој совет можеби?
    Абе да те прашам, има шанси ако поднесам приговор да ми ги намалат перцентилите?
    Да точно така :) Посебно ми се допаѓа неговото дело "Критика на практичниот ум" и неговото мислење за религијата.

Постапувај така што човештвото
    како во твојата, така и во личноста на секој човек,
    секогаш би го употребувал само како цел, а никогаш како средство :)
    Фала многу, иначе шала на страна, стварно немаа кафе, може не е за верување ама така беше....
    :cuc:-еве ти и на тебе. За разумноста и рационалноста во ова време..
    П.С у недела да си дошла кај мене, остај тоа мажот таму на раат:pipi::)
    Ми фаааалииииш(аген красулка стајл:baeh:) и после стај се на мсн ако можеш од 3 и 30 негде 4 сум на прва помош.Те сакаааам
    А мури дај ма стаи се на мсн или ако си дома да ти се јавам сакам да те чујааам паааааа.Ми фалиш препуно и од тоа препуно најпуно.А да ќе заборавев утре во 12 кај Тами кафе денско.Јас ќе дојдам покасно пошто почињам со возење.Те сакааам
    И стај се на мсн ако можиш или пиши да ти се јавам домче бе паа.Ми фалишшшшш:cry::cry:
    Те љубам сестро моја и ми фалиш најпуно.Кога ќе можиш пиши ми цел смрдлив ден те немам чуено ни видено.Ева беше до сега кај мене и такој..Те саааакаааааам.Хепи јуневурсари по втор пут.Ти стигна поручето такој?
    Те сакааам
    Нејќам да читам било какви улични или ај да речам локални дијалекти во јавен и демек културен медиум. Покрај тоа, се ежам од нарцисоидни и неосновани муабети и плукање по тоа од што се живее.
    Да не ја тупам, ич не ми се свиѓа и ме тера на смеење накај повраќање:) Тоа е.
    п.с. Ти ја сакам песнава мх, мх, мх!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom