N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Се ближи 2012, крајот на светот доаѓа...доста со енглески муабети околу времето, мора акција, сега! :salut: :icon_lol:
    Би бил дел од конкретниот предлог?
    Може линк од темата на која е дискутиран цитатот од Венко? :)
    Добар?

:pos2:
    Јас одам да фатам хоризонтала некој саат, па да видам да поработам нешто после. Ништо само не се средува, мамата.
    Пријатно.:back:
    Како, лично ти, си помина? Ама најискрено.

Ок/броеше ѕвезди на небото/сакаше да скршиш нечија вилица за да не збори повеќе/Englishman in Newyork филинг...?
    Супер игра. Само ја немам завршено цела. Тие последните, од Mayhem се навистина тешки. Ја немам играно веќе година-две. Ќе ја довршам некој ден.
    Ти бега мојата убер вистина у постот. Прифати ја!! :icon_lol:

Имаме различни перцепции, не се сфаќаме меѓусебно, они се жртви, ние сме жртви, нив им се плаќа со пари и обожување, нас со мир, никад нема да можат да се вратат у просечната реалност, пошо им се избришала од главите и им е грда...за шо конкретно околу нив сакаш да збориш (еве, признавам неонка сум :( )
    Има милјарда интересни детали за споделување во врска со новонастанатата ситуација, ама кој ти е крив што не мојш да ми дојш на кафе. Макар и јас тебе де, сеедно.
    А тоа трите клучеви се само за наредниве две недели ... додека се преселам. Сепак, филинг е:vozbud::vozbud::vozbud:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom