Гробар Мкд
Поени од реакции
1.442

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Епа Реал не постои од вчера па да сум ги дожиеал сите титули. Знаеш тоа е клуб со историја, верувам дека незнаеш, пошто неамте историја. И што сум битен јас со моите 19 години за тимот.Јас и други навивачи живеат и умираат, тимот опстојува. не можам јас да ги рачунам само титулите од мојата ера. Јас го гледам клубот како целина.

Вие имате трнер 23 години од кои првите 10 без ниедна титула. Епа извини. Клуб како Реал не може да си дозволи таков луксуз. Кој не победува се менува. К.Роналдо потрошен играч??? хаха :pos: добро шо не напиша на тема ќе ти се смееа сите.
    Oд шо да се опоравам бе болен? Вие плачете и ви е криво шо иаме најбољи тим...ви е криво шо ви го земавме бензема пред нос.Плачко оди поплачи ќе ти помине

Ostaj be ti so te lazele od doma. daj da vidime dokaz ne tuku tresi zeleni od pamet. Aj ja ke ti recam deka imam citano deka toa bilo laga i site imame citano negde.
    ДОКАЖИ ДЕ ДЕКА БИЛ НАМЕСТЕН, ИЛИ ФИФА УЕФА НЕКА ДОКАЖАТ, ПОШО ОНИ СЕ ИНСТИГУЦИИ, А НЕ ТИ СО ТВОИТЕ МААЛСКИ МУАБЕТИ.

ОДИ ВО ФИФА И ДОКАЖИ.
    Moже имал лош ден :))) Николче Новески си има дадено два авто гола во еден натпревар на Мајнц, и платен бил а?
    неќам да пишам на темата глеам се нервирате. Шо ако имало пресврт??? Еве и сега имаше пресврт Бразил со САД, шо не значи дека било купено.
    Слушам ЦД-то стигнало до тебе :):):). Ај ако можеш побрзо заврши работа оти ќе ми треба до крајо на оваа недела (четврток, петок).
    Фил Џексон како Ферги ќе ја џвака мастиката!
    Уште една работа што ги поврзува ЛА и Манчестер Ј.
    OK. Кога ќе завршеш работа, пиши ми тука за да знам кога да одам да си го земам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom