doti4nata
Поени од реакции
35

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ич не ми дојде ко Никол Кидман, да ти кажам право :)
    Ако де, нема гајле, јас и така филмоман не сум :)
    Милице, па ме гледаш online, ништо не лажам :) Btw radio Metropolis rules, аххх... :music2:
    С
    Се надевам ќе си поминете најубаво на свет, кога ќе си дојдеш чекам да поделиш информации. :)
    Фала за поздравите и јас и муж ми праќаме поздрави до тебе! :pipi:
    С
    * Сатори плаче *
    Очеш денска на кафе од кај 6 до кај 8?
    * Сатори трепка *
    Ај, ај, не лажи сеа скисната била тортата. И се нафрли партал ја напраи. :) Ај Катица кога ќе се пресели у новиов стан ќе и речам на баба да и напраи една тортица, а што викаш? Ќе ја мерачиме:):):)
    S
    Milice skisna tortata doeka ja probav ja.. edinstvenna nadez za da ja probam e da ja pozivee gospod baba ti :cuc:
    Па не реков дека си со мене љута, него само дека беше љута. Кај може чоек мене да ми се наљути? Немогуче!:)
    Mилено тоа што јас бев лута ,не беше со тебе поврзано,не туку ми вади зборови од контекст :pipi:
    Мори Мајмунко! Барем седнав! Сеа од ден на ден све лепши ќе е.:)
    А ти кафе едно нели нешо љута беше? Се смири кога ми го виде профилот а?:):):) Туку ај добра ноќ, многу средуев, ми се приспа (фаца1 Душке:) )
    Еве конечно посветив маааалку време на профилов, ветувам нема да бидам мрзлива и ќе го средам!:)
    Еј, сеа ти прочитав еден пост и се чудам како првпат ти го посетвам профилот. (колку спонтан коментар ти удрив). :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom