Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хахаха е сеа добро ме насмеа,благодарим на тоа а иначе ја сум Чисто нормаален у врска со све.А ако напраеш вечерна обавезно доаѓам(барем ќе се потрудим)а за сателити искрено кажано .. те молим немој нејчеш да ме вииш у пијана состојба боље речи да пивнемо да се расположимо малу појше од шо треба.Ај ај БУбај сеа не туку се шуљај на форуми.позз и бацки до тебе :)
    Ја сум чисто нормален чоек,ја сум супер одличен,ако треба нешо помош социјологија кажи одма ја одма моем да те расположим да не научиш нишо:).A ова ти беше ПЛачем по погреби,се веселим на свадбе, пеем и пием по кафане,ЦЕНА ПОВОЛНА! :).ајде учи да не те замарам мн мн.И се надеам се глеамо у наредна прилика само да не биде ка оваа тапа собиранка шо беше :)
    Шо е ова на сликеве бе од роденденов Не плачи мило Либе? :).Кај си бе Мимиии шо праиш как си ? :)позз и не сум Мрднат!
    R
    затоа што и следат! хахахаха... ми го снема капчето бе... сигурно кисне сеа таму на дождот... :(:(:( сирото оно... :(
    R
    aбе, кој ми ја зема капата од парк саботата? хахахаха
    Mими едно прашање, поени ми значи:) : Дали си сретнала текст до сега во FC учебниците, Mistery of the vanishing bees? Задачате е од типот: гапс во текстот и понудени 4 одговори и сите слични нели и сега кој е кој? Имаш идеа, моеш да провериш:( Too desperate:(
    R
    тиииииииииииииииииииииииииииииииииииит...
    Темата постои, и да, дозволени се такви линкови. Рапид шер и слично линкови не се... :helou:

Кад чемо пиво? :vozbud:
    јумејксмисмајл-.-

Може да испраќате ново мислење на секои 15 секунди. Ве молиме, пробајте повторно за 1 секунди. Не кењај ок.
    Кодот list не е дозволен.ОДЈЕБИ
    А бе носисеукурац -.- креативнасимамататвоја -.-
    Ни лук јал ни Лук Скајвокер! копиле -.-
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom