° Tinna °
Поени од реакции
177

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• :back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:
    Абе функционира аман :) преку ИЕ и Хром не се гледаат коментарите кога сум одлогиран :)
    Оди тука и http://forum.kajgana.com/profile.php?do=privacy намести ги коментарите на профил да бидат на "Моите пријатели" а овој ако ти е во нив ќе си го отстраниш и ќе си го ставиш на игнор да неможе да замара со ПП - од кога ќе средиш се пиши ми да ги избришам поракиве :)
    Зошто не го ставиш на игнор листа членов под мене и да го направиш профилот видлив само за пријатели? :)
    T
    ахах баш е застарено али шо да праиш!хуху а зш да се полезбејчуваме? ќе се најде нешо шо било скриено у средата:wink:
    Мора да има нешо интересно за нас!:smir:
    T
    Тинкееее?Па кај си ти бе сонце?Шо си праиш?(мада знам али нвм)
    Леле едвај чекам да се гледаме кај Васил од септември:pos2::pos2:
    ТЕ САКАМ :back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom