За да не сум сама, затоа така ти правам. Јас да знаеш колку со нетрпение чекам да почнат фудбаливе. Веќе можам да плачам за да помине побрзо оваа проста пауза. Ај уште малку, ај ...
Одам да гледам Господар на прстените ... да си скратам маки фудбалски ... си ја!!!
Мааааааај прешшшшшшшссссссссссссссс!
Тоа ми звучи на заговор. Двете против мене. :nenene:
Ама добро, јас не кажувам кого ќе земам, само место ќе договориме ... ко ќе останите на крај ти и таа против мене и петнајсе други во позадина. Лелееее, ќе биде јадење!!!
А не. Не доаѓам повеќе по собиранки, освен на роденденската на зима. До тогаш може да си дојдам на онакво општо шетање или на некој натпревар Јувентус - Милан. Леле колку ќе си навиваме за Јуве!!!!!:pos2::pos2:
Сесра, колку ми е глупо што имав тренинг сабајлево од 7, ќе заспиев сред базен
Да не си слободна вечер да излеземе со сестра на кафе да ве видам? тебе те заборавив како изгледаш, иако тоа е до некаде невозможно
Епа ај нареден пат ќе се собереме појше души за на базенТ со тоа што ќе дојдете вие две (се мисли на Emma паметната и другарка и Crazy in Love што ги пиша последните две )
- Мамоооооооо!
- Кажи синче убаво тоа на мајка, што сакаш?
- Абе како се викам? Забораив! Више 10 год. сите ме викаат КОРУН!
- Ај бе не ме зезај, за ова ли ме викаш, иди у пичку матер.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.