ice_woman
Поени од реакции
27

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Знаеш тоа од каде е.......тоа што ми пишуваш ПСЖ а ПСЖ е француски фудбалски клуб ете затоа... да се пробаме ако сакаш 1 вс. 1 дали не ме бива да видиш :) не те трпев само јас те трпеа сите нормални луѓе што ја посетуваа политика а ти многу паметна сите мислења ти беа супер ја немам појма ама ни ти немаш ;) имаше наши луѓе што постираа мислења на место ама ти неможеше да дискутираш со нив немаш доволно познавање за жал затоа со мене се расправаше и занимаваше =) затворен ни е штабот моментално :) и каде тоа тука се мисли дека јас сум активен на кајгана само за сендвич? абеее ајс вумен никогаш со ништо не ме лажеле биди сигурна затоа што немало потреба не сум од тие а и кај нас нема такви што идат за маица,сендвич тоа кај може има..... јас ќе ја оставам политиката на тие што ја разбираат кога такви како тебе нема да постираат таму =) и за подземјето па ти рече си познавала некои силни момци јас те прашав дали се од подземје или некои билдери :wink:
    Многу ни го дигна неможе да се спушти сеа..... интел пу пу недај Боже :)
    чаоо ајс вумен нема веќе да те трпиме на форумов нема политика веќе
    успешно ја завршивте мисијата за бришење на политика и историја чао
    Добровечер ледена :)
    Kако вечерва...
    Гледам на овие бедни дпмне-овчички подолу, бајаги си им го дигнала притисокот :)
    Еве ако се од подземје кој ранг Јане,Нинџа или.... некои од погоре или од подоле :icon_lol: и не се секирај ти каков сум јас немора да ме гледаш :wink:
    Незнаеш што да одговориш и дробиш само сеа...
    Не се силам воопшто само не се ни плашам :)
    знам дека има посилни од мене ама знам дека има и посилни и од тие...
    и јас познавам повеќе такви затоа и не се секирам многу =)
    V
    Ќе може ли и мене да ме има во потписот? Се осеќам отфрлено.:(
    Леле ти реков дека можат да ми наштетат само незнам како и одговорими ако знаеш
    Не знаеш шо да ми пишеш сеа и вртиш одоколу ја не седам мирен а ти кажи ми како ќе ми наштетат еве ја незанам :)
    Не,не грешно си ме сватила имам идеја јас само сакам да ми одговориш ти да видам на што мислиш поточно чекам одговор :)
    Моментално немам идеја како поинаку би го поставил :)
    ај ти кажи ми како може мене да ми наштети ИК ?
    :)
    еве ај објасни ми ако сакаш на пр. вака
    Јас во иднина да не се занимавам со партии никаде ни по форуми ни по ништо да не бидам партиски активен да си бидам само обичен гласач на која било партија и како би ми наштетиле мене?
    Не е проблем и до парламент да идеме :)
    Aко сакам напредок во партија погоре да идам сигурно дека ми можат а иначе вака не ми можат ништо
    Фала што ми пренесуваш ама џабе и цел ИК да ми порачува да ги смирам хормоните џабе им е ;)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom