ice_woman
Поени од реакции
27

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ејј сеа видов прекрасен потпис :) браво
    АнЃел што сака да се извади за да не му се лутиш и ти вика дека сум го молел црвенко да ти даде секоја чест што поверува во тоа ;) ЈАС никого и за ништо немам молено јасно да ти биде тоа...прашај ги тие останатите што ти дале репутација дали некој ги молел =)
    Што бе кај него се жалеше ?:icon_lol: кажи му на Саше мене лично нека ми рече тој да смирам хормони :) или на братучедми нека му каже
    Не ме сфаќаш ти, ај нема везе...
    За мене репутацијата не постои. Тие зависниците од репутација молат по 5 саати на мсн за едно црвено, демек добиле нешто со тоа, бедни се.
    Него ај и така нема да ме сфатиш, не мислам да се карам со женско, а посебно со комуњарка. :)
    Знам, ама ако гледаш некакви принципи во репутација, ондак...
    Репутацијата е срање. Прафати го тоа како сакаш.
    Абе што се вика „ми плачеше на колена“ детето за да ти дадам црвено, знаеш каков е кога се однесува до репутацијата, ќе ти дадам 100 зелени понатаму ако треба, јбг.
    да ... само да ги подсетам кој е кој во игриве без граници.. да не се заборава !!
    P
    Тие никови кога би ги прашал за тебе, верувај дека истото би го рекле :)
    Само смирено и достоинствено, форумов го разбирам како поле за натпревар по знаење, не по спротивното.
    P
    Прво, се трудиме да ги следиме сите подфоруми и теми. Не е можно сите во еден ист момент да се покриени, пропусти се можни и разбирливи... пример на сајтот на А1 не се објавуваат коментарите одма туку рачно ги одобрува некој и пак ќе се протекне некој глупав или навредлив. Луѓе сме, тоа е.

Второ, за танго се потребни двајца. Многу ретки се случаевите кога ти си цвет за мирисање (фигуративно велам ти, не зборам конкретно за тебе) а некој друг е гомно. Најчесто се надополнуваат членовите со меѓусебните навреди, онака, почнуваат по малку се додека не претераат.

Трето, покрај секој пост има копче "пријави лошо мислење". Со клик на тоа копче сите одговорни лица на форумов добиваат известување да го разгледаат тој пост. Постот се разгледува и доколку се оцени тоа мислење како навредливо (иако често и се злоупотребува таа опција, значи крајната одлука е на дискреција на администраторите) се превзима акција. Никогаш, апсолутно никогаш, не е солуција да возвратиш на навреда со навреда.
    P
    Не ти се обратив тебе на таа тема. Се обратив на син експрес и киксуперман (чии мислења не можеш да ги видиш бидејќи се избришани, па добиваш впечаток дека тебе ти се обраќам), а на син експрес онака посебно дека тој со секој се зајадуваше, не само со горенаведениот втор член.
    Уживај и извини за вознемирувањето :)
    Едит: си го изменив постот и ги наведов членските имиња на кои им се обраќам, за да нема недоразбирање.
    P
    Не гледам да сум те потенцирал тебе посебно на оваа тема. Единствено на син експрес му се имам обратено директно во мојот единствен пост на таа тема. Ама ти нема потреба да се секираш за тоа, ти не си син експрес, нели?
    P
    Можеш да ме потсетиш точно на која тема/пост сум те посочил? Не се сеќавам јас точно...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom