N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А ја, баш пошо пијам само кафе вечерва, ги пишувам такви -изми(чни) и дуги, дуги.

Мада, најбољи и концизни поенти се доловуваат со вишок промили у крв...Као *пост на random тема*: "Сите сте глупи и тупите, ја знам најбоље али не ви кажувам, али ќе ви кажам дека ја сакам...таа и таа,... а она мене не, кучка...итн "
    Ч
    Секако, не се вратив за да си отидам пак :helou:
    Ч
    Некој го приметил тоа! That's very nice ... :je:
    Па не скокам бе зш Граво не е пичкариште :poss: А ако ми дојди за скокање некогаш - ќе скокнам од Гимназија зш сатот е бааѓи далеку... Гарантирана смрт :)
    Ти си знајш... А за то дека е покомлицирано можи е, ама ако тооолку сакаш да поможиш... А не е баш за жалење, ама како сакаш... хихи :smir:
    Ноу веј! Не се мешам во туѓи работи јас. Ама ете ти ко сакаш мн да помагаш поможи му ти - шо те кошта? :drk:
    Темата беше поставена за пријателството во однос на парите, затоа и така реплицирав. Свесен сум дека тие не се основата врз која би требало да се гради пријателство, ама едноставно во темата беше спомената класната разлика, која сакале ние да ја прифатиме или не, нажалост навистина постои.
    Нели Нели Нели??????Е денес сум у таков mood помина македонски матура на ваков или онаков начин...битно мина..Let the dancing begin uaa uaaaaa uaaaaaa:ojea::party3::party3::music1:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom