Mrs. Vedder
Поени од реакции
66

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Шо ти се дешаа тебе, вадиш некое алтер его, или тоа шо го читам си стварно ти?
    :helou:Шубо оди песнава дури го пишувам постов .. инспирира =)
    Инаку се извинувам шо не пишав една цела недела.. обидувам да се составам и психички и физички од саботата
    Инаку ја сум НЕвенка така ме крстиле кумовите инаку Нена, НЕне, Ашаша, Санрајз ... и што ли уште не.Како ќе им текни така..
    и мене мило ми е шо се запознавме така официјално =)
    ОД спортовите ... најмногу сакам екстремни спортови .. од BMX , скејтборди..... до параглајдери и планински велосипедизам..
    А до пред една година тренирав одбојка .. ама шо знам мислеќи дека немам време се откажав .. и грешиф . А фудбал и ја сакам да гледам. Посебно кога гледам со дедоми ( тој секогаш се сошивува со играта )
    За филмови .. не гледам баш многу многу ама најмногу сакам криминалистички серии како шо се истрага на местото на злосторството , сакам комедии , авантуристички.. а хорор не можам да поднесам.. премногу ми е страв =) а најмногу го сакам доктор Хаус.
    Струмица мислам имам дојдено еднаш .. на калето беф мене многу ми се бендиса .. тоа беше одамна ... сега сигурно е уште поубава и позабавна .. кај нас е досадно .
    ти имаш дојдено наваму?

Малце беше долга пораката па во два поста =)
    J
    па што те кошта да го запреш ебате
    Асл а ??? 1000 м/ф ... демек и двете:pos2:

Иначе мојо живот главно се сведува на неживот освем кога сум нашла некоја нова занимација ... Глвавно безделничам на училиште ама ете сега тоа го нема па ќе морам нешо ново да најдам ... :raz:
    Смеа настрана .. главно хоби ми е соживување со текстови и коментирање на истите .. сакам книгишта да читам ..обожавам да цртам .. штета шо веќе вгимназија немаме ликовна уметност .. си изработувам накит од бакарните жици од осигурувачите ( татко ми секогаш креска за тоа ).... сега засега главни хобија ми се тие .. :smir:
    Иначе многу ме интресира археологија .. само здравје па можи ќе биди и тоа да запишам .
    И така многу се раззборував .. ..:toe:
    Инаку само шо наполнив 18 години ...ама ич не се чуствувам како полнолетна .

Ти колку години имаш , Како се викаш?? Филмови Спортови интреси .. хоби, религија, политичка определеност ( уф ко хај5 и фејзбук прашалник сум:poss: )?Можи ќе најдиме уште нешто слично :pipi:
    ich bin von Prilep ..( мислам добро написаф.. се заборајф ц ц ц )
    ти од каде си ?

Инаку за Блек имаш право ... многу јака композиција .. на чело со текстот .. гласот на еди и на крај .. музиката се тип топ
    еве уше еден обожавател на Pearl jam како мене =) уште еден љубител на гранџот :D фала што ме додаде за другарче =)

бај да патот .. блек омилена ли ти е ??
    да :) јас веќе кренав нозе на маса :) леле уше не ми се верува дека завршивме нашколо :vozbud:
    абе извини за дента ко ми даде мсн...мајка ми пиздре па морав да ги измијам тањирите и излегов надвор и мсн онлајн остајв и се xD
    а тебе шо те нема денојве? или славиш крај на пколскава :)
    сеа само шо се вратив од нашколо и збеснав побрзо да дојдам дома пошо се стопив од шо е топло...а водава во споредба со јануари е многу потпла :icon_mrgr ајде уште 2 дена и те чекам :)
    па не се делам многу по жанрови а освен гранџ се слуша и Opeth, Pantera, Metallica, Black Sabbath, Death, Iced Earth, Dream Theater, Megadeth, Motorhead, AC-DC, Bob Marley, Pink Floyd, Primus, Prodigy, RATM и така :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom