Па сега... Биди горда на тоа што си го постигнала и уживај максимално колку што можеш. Ццц, значи почестен сум, контактирам со официјално признаено интелектуално лице во Република Македонија.
Што младина ќе бевме, само да се шетало, наместо малку книга во раце да се фати . Абе види, ти може и порано да си го најдеш либето, ама рачунај дека за нова година од мене го имаш спакувано во чорапче како посебен повод.
Епа одговорот беше либе. Е сега, ти твоето либе ако си го нарекуваш лижавче, тоа си е твое право . Јас вечерва одмарам, до пред малку бев на стадион, па сега може да напишам нешто во поезија и така...
Епа за да дознаеш, ко ќе дојде нова година пред полноќ ќе си легнеш, и ќе оставиш чорапче на вратата од твојата соба. И така до следното утро, кога во неа ќе најдеш... Е, не ти кажувам што, изненадување е.
Немој бе, не на ваква убава вечер... Занимавај се, излези прошетај, слушај музика, гледај филм/емисија, читај книга, ете допишувај се на нет =)... Можностите се илјадници...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.