wild dolphin
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па сега... Биди горда на тоа што си го постигнала и уживај максимално колку што можеш. Ццц, значи почестен сум, контактирам со официјално признаено интелектуално лице во Република Македонија. :)
    Хехе, ок си е, ти сигурно знаеш подобро од мене колку и што си заслужила. А инаку, имаше фудбал, нашите играа против Исланд, ги победивме 2-0 :).
    Што младина ќе бевме, само да се шетало, наместо малку книга во раце да се фати :D. Абе види, ти може и порано да си го најдеш либето, ама рачунај дека за нова година од мене го имаш спакувано во чорапче како посебен повод. :D
    Епа одговорот беше либе. Е сега, ти твоето либе ако си го нарекуваш лижавче, тоа си е твое право :D. Јас вечерва одмарам, до пред малку бев на стадион, па сега може да напишам нешто во поезија и така...:)
    Ау, не, далеку си од точниот одговор. Иако нештото можеш да си го нарекуваш со мили зборчиња, па и лижавче можеш да го наречеш. :D
    Хехе, ок, ок, ајде да асоцирам... Хммм, пааа... Чорапчето ќе ти донесе нешто ново, на буквата, на буквата Л.
    Ајде, ајде, еве го кај е 31. декември, ќе дојде дури да трепнеш, па ќе си видиш и самата :D. Ако ти кажам сега, ќе го најдеш празно, со дупче на него. :(
    Епа за да дознаеш, ко ќе дојде нова година пред полноќ ќе си легнеш, и ќе оставиш чорапче на вратата од твојата соба. И така до следното утро, кога во неа ќе најдеш... Е, не ти кажувам што, изненадување е. :D
    Хаха, да бев зафатен сигурно немаше на Кајганава да висам, хехе :D. Како и да е, ако си легнуваш, ти посакувам добра ноќ, и мирен и сладок сон.
    Немој бе, не на ваква убава вечер... Занимавај се, излези прошетај, слушај музика, гледај филм/емисија, читај книга, ете допишувај се на нет =)... Можностите се илјадници...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom