N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Розевиот слон, па се мислам дека се крие негде во некоја од тие реченици/стихови:).знаев дека ќе ги препознаеш некои реченици:)
    А песнава на профил... Последните стихови се неверојатни: tesko je kad tvoj neko, prestane da te voli.

За крај, види го овој настап, ако не си го сретнал претходно. Јаки говори...
    http://www.youtube.com/watch?v=CoRruPeIUSA&feature=related
    Види... Не сум била едно две години, ама ми беше едно од поубавите места за јадење... Уште нешто: малце е скапичок...
    Хахаха претпоставував...Зошто сме сите такви бе?Ќе се пронајдеш во некоја песна и тупиш тупиш и пак тупиш иако проклето добро знаеш дека само повеќе мислиш на работата и се замараш...Чудесија се луџево...
    Не можам да денсам пошто не ми е moodот таков...Опасни бедови ме пукаат а и плус утре e the day..матурааа аааааааа...Инаку топ нумера на профил.Поззз:helou:
    Жими тебе педер :( од 21 и 45 на Југодрво ме собира жуто комбе и правец бардовце.
    Hahaha Виктор :) И мене исто многу ме занима шо ќе кажат форумџии :)
    Ајдее...и јас мислам дека ќе се пронајдеш у иднина :))
    Позз друже :)
    Абе underage сум :(
    Иначе за дружење нп ќе се измешаш со нас малишаниве :)
    Абе имењак ти стар си бил бе?! Ја мислев дека имаш 21-22 години ти 26 си имал. :)
    Иначе ај шо си ми имењак, па и у ист месец сме родени брееејјј... :):):)
    Ај позз :helou:
    Епа некако се зачува ко проза, али го средив.
    Одма да се коментира, задоволен сега?:)
    N
    Зашто бе љут,Бог да чува?
    Не сум!
    Денес една увидов. Мислеше на таа и на таа од вчера-завчера?
    Инаку, мака ми е, ама и не. Сафра ми е веќе од такви работи, згора на тоа што и општо нејќам. Ти доаѓаш викендов, па нема баш што да пропуштам. Лилааааааааааа:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom