Apokalipto
Поени од реакции
2.586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• брат типов забегал :) Дај среди му постови нешто сонува изгледа :)
    Фала многу за помошта..и за разбирањето....како ново родена ( на кајгана) треба да научам прво да лазам, а јас сакам да одма да трчам....
    ај лека ноќ:salut:
    Двојно задоволство а?
    Време е за друго задоволство,синот заспа па може да има опа цупа продакшн :)
    ќе видам... туку копираш локација на слика на десен клик и пастираш тука и има слика :)

епа тоа и направив и на крајот „дупка„...се појави само линкот а не и сликата..шмрк..шмрк...
    Да бе,со лубеницата има посебен филинг :),внатре е црвена и ќе си помислиш дека имаш секс со невина :)
    хелпппппппп...не знам да савам слика....јес дека сум експерт за компјутери ама оваа кајганава ептен ме праи конфјузед..никако да се снајдам....п.с. види последен мој пост за црните дупки и хелп ме плеасееее
    F
    E да не знаеш зошто темата ''До сите астролошки скептици!!Што ќе кажете за ова??'' ми беше заклучена и фрлена во канта?
    E
    Ако е така фала...иначе баш денес прочитав за таа секта па ме заинтересира и баш сакам да видам што била всушност таа секта:S
    Таа тема ја видов супер е само Нов светски поредок сепак би била различна според мене. Да отворам таква смеам? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom