Филозофка
Поени од реакции
525

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• мм .. Охрид =) За нивна несреќа а моја среќа имам викендичка таму па ке им го сркам Вензероно 8=)

Абе ... џабе фаца коа немаш тело бахахах ... Вие жените сте криви ! =)

Само да ми заврши сесијава .... уффффф ке полудам со програмирањава и остало срање =(

пс:Нема проблем ... го терам Самоубицата да ми одговори на едно прашање (Баро-Северна Мк) темата ... али партиско војниче =)

Не ми кажа ! Ти на факс си така =) ? Што,како,зашто =) ?
    Бурна зима :D Со мн. храна ... али ае ... чим симнав 25 уше 10 ги симињам па ваљда *слим* до 1ви јули .... ако не ме смрзи да фурам на Кеј :D

Ти ке фаќаш негде на одмор ? :D
    Ха ! Да ... вирго For the win :) Јбг ... такви сме !

Абе ! Стил ... Лето е 8=( Бар на фаца да фатам нешто ако не на тело (не знаеш колку се смеев дур го пишував ова хахахах ахххх ...)

Ипак:) Да не си ми во кожа !!
    Фала , фала =)

Не ми се мн. сигурни али ке ги пробам сигурно =)

Ти ебам генот =) А што викаш ... не дека е нешто гадно (мислам гадно е ... коа се црни .. а коа не се ваљда не е хаха) али ме пизди !!!

Тнкс Сис :D
    Филозофке :D Абе ... кажи ми ... таа другарката твоја користи некоја крема за подочњаците или се откажала од нив па *put ma finger in the air coz I don't care* варијанта си тера =) ?

Фала !
    хахахаххах добра си камо сите женски да размислуваа и да свршуваа у сон како тебе
    па ја вчера не се направив скрос тапа само онака малце али глеам сум ти треснал глупост тука ама знаеш што ми е чудно кај тебе она што имаш сон како мушко прв пат слушам женско да свршува у сон хахахха баш онака чудна ствар
    да бе како мушко сум мора малце а зш ми заблазеваш мене ????? како да немаш пиено од дамна или не смееш????? али денес сум ок патем сеа се вратив
    филозофка човек вчера бев малце пијан и може сум ти треснал некоја глупост како што глеам али за сонот е вистина само што на профил глеам сум ти пишал нешо глупости и свашта и ако сметаш нешо од тоа за навреда бриши слободно и едно големо ИЗВИНИ ако си рабрала што сум напишал ОК????? да не се лутиш нешо?
    абе знам тоа и ја иам криза али принцип на десна рака и се надминува тоа ако знаеш како иде тоа кај мушките
    П.с ако треба помош за надминување на кризата можеш да се обратиш кај мене не за џабе сум ти другарче
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom