Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Кога те боли глава идеш дома пиеш апче и после се е океј, само што не ти се спие:)
    Хороскопскиот знак Овен (латински: Aries, грчки: Αιγόκερος) го носат оние кои што се родени помеѓу 21 март и 19 април. Со овој знак владее членот Викторгг и ја определува реалноста во која овните мораат да живеат.
    :pipi:
    I never had a doubt... i believe u :D.. now hand me over your msn ... or there will be no strawberry slatko:D...
    Види вака, бришам се’ што е офтопик. Јас не сакам да бидам како секој. Си ја терам работата на мој начин. :)
    Инаку да, ми текнува за муабетот со храната :pos: Се гледаме утре:)
    Не, тоа би било немогуче, таа песна е пре-педерска за да има конкуренција. :pos:
    Драга, објаснив на многу ќе ти објаснам и на тебе. Ако не ги средам тие, веднаш добивам поплаки како можело да се избрише нечие мислење а тие страите да се оставеле. Мислиш јас сакав да враќам 300 страни назад и да барам офтопици.
    Треба да побарам, иначе мислам за државна квота на било кој факс е зголемена дека лани 40% од матурантите се запишале на приватни факултети а оваа година се очекува поголем да е процентот, а тоа не им годи на државниве, посебно на Кирил и Методиј
    А, да бе...

Заборајв дек напукав таму слики. Твој албум к’де?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom