Piters
Поени од реакции
43

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Останува пораката на претседателот Владо,на Блек Поинт ,,МАКЕДОНЦИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ ОБЕДИНЕТЕ СЕ И ПОМОГНЕТЕ НА БЛЕК ПОИНТ ДА ГО ПРЕСТАВИМЕ ТЕЛОТО НА АЛЕКСАНДАР БИДЕЈКИ ОВДЕ НАШИТЕ БРАКА МАКЕДОНЦИ КОИ СЕ НА ВЛАСТ ОВИЕ 20 ГОДИНИ СЕ НЕМОКНИ - СЕКОЈ КОЈ МОЖЕ НЕКА ГО ПРЕПРАКА ОВОЈ ПОСТ пИТЕРС ОД РАКА НА РАКА КАДЕ ИМА МАКЕДОНЕЦ.
    Питерс последните постови за Александар се поздрав од Владо до сите македонци од целиот свет.Во првиот пост на гласот на народот тој и објавува за Александар Македонски пред сите македонци и пред целиот свет кој јавно им кажува дека ако не постои македонија нема да постои целиот свет.
    незнам како.. гуштер сум уште// ЛОЛ
    ај ќе пробам пак сега..
    M
    а бе коментарда дадеше барем ?да знаев зеленко црвенко розевко?
    Za zal ima mnogu vistina vo toa sto go zboruvas.. Jas bev baniran nekoe vreme od forumot.. Na deckive ne im se dopadna kako ja kritikuvav segasnata vlast.. Toa e smesno.. (cenzura na govor).. Goran ke ti pustam privatna poraka..
    ne biva makedoncite spijata,hipnozirani se,gabe e setoa ova,ete na pr.let i kmpanijata se seto ona sto go pisuvaat za mene,zalno e sto makedonecot spie i zatoa se distanciram na momemti,a i knigite gi zavrsuvame se vo ovoj kontekst.Jas inaku vi ja prestavuvam oblasta od kade e pocnalo sve i od kade ke zavrsi - TROJA - od kade i ti poteknuvas,pozdrav
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom