[zEUs] 23 мај 2009 Испадна нешто и не можев да дојдем. Инаку и ти си била ? Мислев дека ќе нема женски, а да кажеше можда ќе се предомислев
Испадна нешто и не можев да дојдем. Инаку и ти си била ? Мислев дека ќе нема женски, а да кажеше можда ќе се предомислев
Magde. 22 мај 2009 Не бе па ти..деновиве ме мрзи да дишам.. До утре планирав да ти ја пишам.. :back: П.С. која рима ја лупнав а?хуху
Не бе па ти..деновиве ме мрзи да дишам.. До утре планирав да ти ја пишам.. :back: П.С. која рима ја лупнав а?хуху
La Española 20 мај 2009 Па се расположивме повеќе, ни се придружија уште некои, дури и напред отидовме да играме и скокаме ) Ти како пројде после?
Па се расположивме повеќе, ни се придружија уште некои, дури и напред отидовме да играме и скокаме ) Ти како пројде после?
La Española 20 мај 2009 Нормално дека се се сеќавам ) Како се погодени работите на сликава ) Aries is all about passion
Красулка 18 мај 2009 Јеееееееееееееееј едвај чекам да те видааам бе паааааа... те љубам превеќе.Поззз и гушки