Esobar
Поени од реакции
453

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• С
    големо знаме од што?? тоа плавото големо од Тигри?? такво друже нема шансиии да најдеш...теоретски шанси нема..освен, да го здиплиш од касарна и трчаницата надвор:D
    С
    утре после школо, накај 14:00 ке идам да видам дали има нешо..ако има ке си купам:D:D
    С
    календарите ги земав...ги исеков,сеа само на зид да ги лупнам:D каде бе у гтц??тие за клучеви шо се??каде?утре да појдам ако има:D
    С
    хиих да да...уште ненајдов амблеми...барам кај стигнам и никако да најдам...позз
    Pa so me zabole :) mene sigurno nema da me kupat so vespa :D pola narod taka mu gi dade glasovite :))))
    Па он е :))) и дај више доста со тој Иванов и Гвујо у пм, тој не краде ние ќе гласаме за него :)))) бадијала работа :)
    S
    Данкешен побавензи да си купишен...
    M
    Што ти се закачил овој испран мозок бранкољубец
    Nemozes da se otkacis od niv, vie ste fabrika za proizvodstvo na bugarofili i vrhovisti
    Brat Ljube vi bese heroj dodeka bese vo Seveningen, denes toj e najgolem hostapler i kriminalec
    Gospod ke vi sudi.
    Kaj vi e Ljubco vojvodata i Bratot Ljube ?
    Ne ste ni svesni kolku ke ja zacapate Makedonija vo govna, no ti toa ne ni mozes da go razberes sepak si pilistarce so 16 god.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom