Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    твојот збор закон за мене...:baeh:
    блазе тебе... устата уште незнам како ми е... собрана таква никаква... :(

бтв... добро утро, имај прекрасен ден :)
    Хехе па не мора за сите теми да бидеме истомисленици иначе не се сеќавам дека сум се карала баш со тебе, знам дека се карав т.е аргументирав ама не ми текнува со кој хаххаха :) peace
    Фала малоуу на анализата..
    Очекував повеќее...ама ај ко за почеток добра е..
    хагсзззз
    R
    еми ај ќе го сменам деновиве... сеа ме мрзи пред нанање сум... хаха... како викендов бе? како ти мина денот?
    R
    Знам... хахаха... шо предлагаш да ставам? хехехе
    За пивото ако давав друга боја ке беше. Али јас сам прифатив па затоа не те обвинувам. ;) А за никот нема везе. И Кинг Конг да пишеше ке знаев барем јас за мене дека мислиш.
    За што поконретно? :)

Отсега ќе се консултираме пред постирање, за да има доволно простор и за двајцата. :wink:
    Ќе ја ставам пак некој ден :) Знам дека пиша дека сакаш да се запознаеме, затоа те набројав :) Ај ќе биде деновиве :)
    Незнам. Од дачо ќе го земам изгледа. Ќе ти кажувам утре, не е за вака..
    Утре идам. Ми стана досадно дома да ти кажам. Само филозофија да не ми исфилзофира некој 1 ми е. Ти ќе идеш? Дај дојди и ти, нема смисла, доста бегање ни беше:) Плус последни денови ни се..
    Катеее, ќе зимам маче!!!!!!!!! Моите се согласија по 4ти пати:) (леле ова за плачење е четвртиов пат:( ) Ај ем ту хепи!
    п.с си личела на ан хатвеј:) хахахахa
    буб мило лов ју
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom