Emma
Поени од реакции
157

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Кике? Не се викаш Ема или Емилија? :) (: Добро утро, доме сладок доме. Сега се прибирам и весел сум многу, ти гарант спијаш ама еден поздрав не е лош оти кој знај дали че те читнам утре :) бб
    Треба да потпишам авторски права за то „паше“ :)
    Ќе биди некој ден.. Оти секој си го припишва за свое :)

Би ми било и мене мило да се запознаеме Кике :) :back:
    Ете ја титката, меморирај и најави со време средба, за да не се промашиме. Леле едвај чекам да се видиме:vozbud::je::vozbud:
    Срцка, ако ми немаш број, никаде нема да ме најдеш. Обично дење спијам или сум на плажа, а на вечер - кога како.
    Ќе ти титнам сега од новиот број, па пиши или барај ме кога ќе си тука. А кога доаѓаш и каде, за да отприлика те имам во план? Струга или Охрид?:vozbud:
    шо има за погодување? јасно е се, и патем, добро утро.
    Па нормален заклучок за ова crazy place, во кое искрено не наоѓам мир...Се друго без мирот е банално:)
    R
    Yellow Pages???? :pos: се зезам ;) како смее? што си правиме? :) кога се врати бе?
    Поздрав.

Фала за пораката на мојот профил, па да возвратам бон-тонски. ;)))

А за собиранка, да сме живи и здрави.
    Брат ми ми го смена пасот. Ме лечи од зависност :pos: Можи помалку, ке ме има. Сега уствари тој се конектира, а мене очите ми беа врзани. Шо да ти расправам, како во најстрашен хорор кога цело време на жртвата... и паѓа нетот. :pos:

Еј, зелена боја. Вaка ми е поубав профилот :pipi:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom