rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Јас ги комбинирам,интересно е,а?А ти си ми ја зела маичката од последната комбинација:nenene:ааааа:icon_lol::icon_lol:Стварно е заразно.
    епа сега.... очекуваат од тебе да си ги лакираш ноктите, а не да им кажуваш како да постираат за фудбал :pos:

шала од моја страна, ама може они стварно се озбилни :)
    видов видов, истото на Миланез му го пратив:)

абе вака така, мора некако да ги трпиме... некои се почетници и можат да научат ама некои никако да го научат редот :)
    Морам,сакам,неможам да не играм:)
    иначе ти како си и фала шо се грижиш за мојата рака:smir:
    Ej даааа беее, за 10 минути почнува. :се мава по глава:
    Ми даде идеја, јас ќе заборавев. :kesa:
    Denes se za4leniv, zo6to vidov deka imate konkurs.
    Ova e moeto prvo mislenje, no bi sakala da go moderiram podforumot Humor, za6to e mnogu sme6en. Pozzzz
    Нели?
    На чело со „Цурата што нема клан“.
    Да, таа у репутација што ми ја остави. :pos:
    Same here, има само двајца што ги поддржувам сега за сега.
    И многу ми е глупо, онака како истакнување: Look! I want to be a moderator! Pick me! Pick me!
    Тековна активност: Ја разгледува темата Нови модератори - пријавување
    Jaс сакам да се пријавиш за модератор на Фудбал, јасно? :sakas_ust
    :icon_lol:
    Не, сериозно.
    Абе логиката е дека Кифер Сатерленд има договор и за наредната 8 по ред сезона :).
    Ако ти кажам дека веке почнале со снимањето за таа 8 сезона и Кифер е вклучен тогаш или преживува сега,или снимаат некој ДЕН(сезона) што се десил пред неколку години :))
    Како и да е,.пред тебе се едно 60тина епизоди ако не се лажам :) така да имаш уште многу врем да го глеаш Џек .

А друго нешто почна да глеаш или немаш време од многу учење или вежбање ?? :P
    Ти уште сеа почна да се засекираш за Џек :)))
    Знам ке го мислиш овие денови ,нема да можеш да спиеш навечер :))
    Добро бе, на сите нови слики што ставаа во албум ги искоментира а биле добри а лоши. Што е работата со моите, се плашиш :icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom