Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• жено јас одлушив утре школо јоок.
    Ама дај јас и ти да се видиме сепак, вечерта за во парк уште важи?
    Не мора да идеме во парк ако врне, може на друго место, на лапчка на пример.
    како и да е чувам карта немај гајле
    love u
    имам карта и за тебе, денес бев во кино. За x- mаn 4.
    Да ти ја донесам утре во школо?
    love u
    Уба беше песната бе... до 21ва секунда :pos2: дури да отвори уста певаљката :vozbud:
    Абе песната ја слушнав кај еден другар на блог па ми остана в мозок цели месеци, останатите песни им се така така, ама оваа е закон посебно ко ќе ти е преку *внеси полов орган овде* од се.
    Нема потреба од зеленко, пошто и во цигарата нема зеленко, само тутун е :(
    Епа новинарка успеав да ги нанижам со тоа што луѓево денес сеуште не се научени на демократија и на друго мислење и критика од владеачкото мислење.
    Мими,честито за никот, малце ме збуна, гледам бајаги мислења, а никогаш не сум ја приметила. Честито и за стипендијата, и за спотов. Супер е :)
    Мило прочитав дека Кетонал ти боцнале. Јас неколку месеци примав за време на менструација. Прими сочуство пошто знам дека цел ден те уништило од болка:(
    Те обожавам навистина. Ко мелем ми се зборовиве вака по полноќ

:back::back::back::back:
    Кетонал ти е за менструални болки. Ич гајле да немаш, Маца од клас поише пати и имаат ставано, а и на Тами мислам.
    Ти се свиѓа мојот пост за тебе љубов моја на ...погоди која тема....?
    Очигледно е дека е за ...тебе
    :back:
    Новинарке јас утре школо јок.
    Не можам да си најдам латински книгата, знаеш како ми дојде ко кец на десетка.

:back:
    Подобар ти е новиов ник :)
    се зачудив кој е со толку коцки зелена репутација толку мислења а никогаш до сега не сум го приметил никот на форумов =)
    од кога видов слики ми текна
    поздрав
    S
    Хехе, знаеш. Него не те сфатив, како да се ставаат слики? со линк најлесно се ставаат. десен клик на сликата кај што е на нет и после копи имиџ локејшн и пастираш во ова жолтово со планина =]
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom