Fantom
Поени од реакции
812

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Филипче....како си ми ти? :) ке одиш ли утре во Струга да ВЕСЛАШ :) Аркона не идат....случајно ако не знаеш . поздраф :)
    Челзи беа добри,асална тактика и имаа појма што акции сакаа да изведат.
    Ама Калач беше подобар,се надевам и некогаш со Интер ќе го стаат да брани :)
    Ич не ме интересира, и двајцата има да се нацртате. И кој друг сака де, ок. :icon_lol: Наредна собиранка Охрид сакам да сум присутна, енд оф дискашн.

И ти не мрчи многу, озбилно ќе се налутам. Т.е. тебе ти дужам бе. :icon_lol:
    ако идам натака (охрид - за инат со мала :)),ќе договориме една мини-мини собиранка,зашто две години ми бегаш од упознавање...
    И овој,Deswaldos исто
    Ае,ваљда ти е истиот број од пред година,ако не со Natural ќе се договорам :)
    :(:(:( не ми го мувај остај ми го за мене само :P и со акќл таму разбрааме ли се :):):) ај убав помин
    ах морееее ти ли нема да ја кажеш :) како си ми Филипче дене :) како си поминавте синоќа?Да знаеш дека ти завидувам ти можеш да го видиш а јас не :(
    Ако,мило ми е што те видов, да резимираме како заклучок:)
    А ти ко демек не гледаше додека те снимаа од ТВ? Па само вие 3-4 дремевте сами на маса на плажата Куба Либре:vozbud:
    Хеј мистер диџеј, може да знам од кај ти е листава за топ 50 песни? Добар избор, патем:smir:
    знам од каде е егото, бре!само смешно ептен ми дојде, у живот не би помислила на таков смешен момент дека ќе наидам читајќи за љубАв. А, иначе, арна, арна. не скроз, ама така:)
    Не знам колку ме читаш на мсн, тапа е мрежата, ал имам уште 20тина километри.
    Поздравв со песната... Форееееееееееееееееееевр :):):)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom