пробистипка
Поени од реакции
130

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Не бе мала, ми досаѓа неможем да спием, и тоа се у 8-9 сабајле ми праќа (он у школо ја у кревет) :) и се ме буди...
    Мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала
    мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала
    мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала
    мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала мала

п.с за да дојдеш побрзо у те :pos:
    Ќе те викам мала за инает :baeh: :pos:

п.с пак провоцираш со аватариве, a :P
    M
    Ништо ,не наидувате вие староседелците во играчница.......
    Г
    Не ми се нервирај, ги имаш на торенти симинјај ги... никогаш незнаеш кога Сител ќе престанат да ја дават серијата...
    Г
    и ми го преплави профилот со 15 :pos: смајлиња во рок од еден час =)
    Г
    Сител уште се на прва сезона. Ја вчера немав интернет, нешто работеа кај мене, па кога седнав од 3 саатот до 11 гледам три хил 1 сезона :) ги изгледав првите 10 епизоди и прееска кога си дојдов од школо планирав да продолжам, али кога видов 11 епизода дека е кога Ден и Деб идат кај психијатар, ми се смачи и си пуштив 13 и 14 од 6та сезона :)

Само кажи дали и добро или нема ништо прикажано во таа епизода, да знам дали да се брзам да ја симнувам или да не се брзам :)
    Г
    ти гледаше Три Хил, така?
    Ја гледаше најновата(20) епизода?
    Пошто ја не сум стигнат уште до неа, на 16 сум... на Пејтон ќе ја чукнат со колата и ќе ќе остане жива или ... ? Некако цело време едни исти приказни се повтарат...
    M
    Your eyes in the night guide me to the light...Your beauty blinds me.I(L)you.
    Г
    neeee ma, ne mi e dolga mnogu x)
    mislam deka ke se slagas za taa golemina :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom