не бе типче .... и јас сум нон стоп онлине .... сакам секаде да сум во врска, нон стоп нешто гледам, се нешто ме интересира... ама сепак мислам дека и без тоа се може. Ајт поздрав
Е и уште нешто да те прашам.
Џанки рече дека не знае дали може да се напраи апредјт на 7000 во 7057 преку Виндоус и ми рече преку бут-двд да го направам апгрејдот.
Ти имаш пробано да направиш апгрејд преку вин или и ти со бут-двд го праеше?!
Хехе многу јасно дека не е. Чим јас реметам, јасно е дека прифаќам и ремет на моја сметка.
Иначе мене ме збуни тоа х86. Знам дека има само 32 и 64-битен виндоус (за 128 не сум сигурен) али си викам ај можда има али ја не сум слушнал.
Бизнис тера типот
Коа видов не бев сигурен, реков да не соработува нешто со нив или штознам кој ѓавол таму, али па чудно ми беше некако па затоа реков првин да прашам
Иначе незнам колку време каснам, али листајки по форумов налетав на една работа, па сеа ми ткена да ти честитам внучиња :smir: (и малиот учи го да не прави бизнис со кракови )
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.