Vnuce
Поени од реакции
223

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Го измерив.

В дневна на плазмата. :icon_cool :)
    Како си ти бе, те неам начекано на форум одамна.
    не бе типче .... и јас сум нон стоп онлине .... сакам секаде да сум во врска, нон стоп нешто гледам, се нешто ме интересира... ама сепак мислам дека и без тоа се може. Ајт поздрав
    Аха океј. :)
    Иначе кај и да е и јас ќе си инсталирам Линукс. :) Ми стигна пред 1 недела и ми изгледа како добра занимација за тепање време. :)
    Е и уште нешто да те прашам.
    Џанки рече дека не знае дали може да се напраи апредјт на 7000 во 7057 преку Виндоус и ми рече преку бут-двд да го направам апгрејдот.
    Ти имаш пробано да направиш апгрејд преку вин или и ти со бут-двд го праеше?! :)
    Хехе океј.
    А што е разликата меѓу 32 и 64-битен Виндоус?! Има некоја одромна разлика или ... ?! :)
    Хехе многу јасно дека не е. Чим јас реметам, јасно е дека прифаќам и ремет на моја сметка. :)
    Иначе мене ме збуни тоа х86. Знам дека има само 32 и 64-битен виндоус (за 128 не сум сигурен) али си викам ај можда има али ја не сум слушнал. :)
    Бизнис тера типот :icon_lol:
    Коа видов не бев сигурен, реков да не соработува нешто со нив или штознам кој ѓавол таму, али па чудно ми беше некако па затоа реков првин да прашам :)

Иначе незнам колку време каснам, али листајки по форумов налетав на една работа, па сеа ми ткена да ти честитам внучиња :smir: (и малиот учи го да не прави бизнис со кракови :icon_lol:)
    Линукс не може на повеќе оддеднаш,бидејќи не поддржува LAN (LAN е trademark на Бил Гејтс,така да не смее да го користи).

Windows rulz,and DOS is the MAN!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom