Вац да ти кажам брат за да знаеш, ако сакаш да идеш у кавадарци у среда у 2ипол тргаме од пред универзална сала сеа за сеа има доста заинтересирани па се очекува да одиме над 100
Абе ја го рокнав дома телевизорот до даска,мислев ке ги слушнам циганите,ама слушав само ПАРТИЗАН ОЛЕ ПАРТИЗАН ОЛЕ.Изгледа ладно им било многу,па затоа не пееле хахахахахаха.
Абе мани шо плачат за титула или утакмица изгубена,па и со ОФК се извлекоа па и се жалат им бил поништен гол од офсајд...губеа со 2:0,едвај до 2:2 дојдоа па и победа сакале :pop:...и тоа црнците шо ги донасаат-абе еден не е погоден како шо треба, уште по името се гледа дека не е фудбалер (Соме,Оумару,Исах,Паркер,Џеферсон,Абубкар) :pos2:...нема ли да си земат како Мореира,Диара позз
Сакам у среда пак да им го збрцаме у 90 минута или у продолжение..ајјј уште какви коментари нема да има...хахаха...а мене ми е мн смешно кога гледам како пишуваат "наместена титула","наместена победа","сречковци"....него ајде има време и секако идеме на Победа...
Абе гледај,титулата не е ставена под знак прашалник,само не дај Боже да изгубиме,ќе нема после кој да ги трпи,а титулата се знае дека останува во Хумска...
Другар шо е финтата со Гробарите со сликава што е јас неможам да сватам за што е ова сварно де глеам си ставил слика на форумот па де ако сакаш објасни,
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.