SCORPIO__20
Поени од реакции
72

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Не бе каков натпревар :icon_lol:
    Ама вежбам секој втор ден веќе 2-3 месеци ама првиот месец по 30 стомачни правев :pos: па зголемував по малку.
    И се нанервирав и сеа 2 недели форсирам 200-300-400 стомачни е вчера рекорд. Ама не ме ни боли стомакот добро е:)
    Ама резултати само на горниот дел, на долниот ќе се изначекам :)
    :helou:Па ти тука си бил....јас мислев се откажа од членоствово....ни една трага од тебе
    Остај, ја не ни стигнав уопште, девојкиве решиле да останат долу... :S Како и да е, имаш пивце, само да договориме ден :wink:
    Фала ти уште еднаш...
    Спијам секоја вечер од прилика после 23:pos2:
    Инаку арна сум, сега моментално јадам чипс и се чудам колку сум се здебелилааааа:tapp:

Ти добар?
    se trosea li vcera konjaci v'havana? se trudev da gi ubeduvam skoro site pa da te prasam dali me poslusaa :)
    Па срц јас видов дека си и пишал на Мими на профил и претпоставував дека ке те бара она ???!!!
    Не те викна???
    Срц мене ме договараат, ајде утре ќе се договориме поубаво што како зашто врска немам што договараат, и ја само знам четврток хехе поздраав идам да спијааам со кого ако не со Боноооо :)))))
    Куре...работам у континент кафичот у ГТЦ ама само за викенди. Помини викендашки но јас пре би сакал да се видиме онака поарно кога ќе бидеме слободни и двајцата па да отидеме на пивце негде и да си позборуваме околу шмекот, жените и околу моето и твоето старо маало! :)Поздрав Игорче... и поздрави го брат ти!
    F
    ти редовен, ја нередовна. неможамда се измкнам од дома, ќе идам накај 10,11 тек.
    не за друго кафе иам договорено.
    F
    дека сме од 9 да, ама во која предавална појма неам.
    ќе да е таа, пошто се иаме таму..
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom