~windy~
Поени од реакции
120

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• G
    :):):):):)
    Далеку е некако Лос Анџелес па ти. Што имам еден бразилски чил само за тебе и плажите исполнети со зајдисонце. Сега ке аплоадирам една трака и ке ти пуштам линк да ја симнеш.
    G
    И јас сум против алкохолот. Каде каде е поубаво кога си стоун. :)
    А ако веќе праќаш нешто, кажуј за да најдам некоја соодветна адреса воа ноа у случај да не се деси некој бед. :)
    G
    Хехехе. Мој совет, негувај си го. Мојот подочњак да го видиш ОБЛАКОДЕР. :)
    Можам околу увото да си го вртам.
    Иначе супер сум, еве сеа се нагоив па полна ми е душичкава. Вчера победа за Јунајтед воа ноа и меѓу другото квалитетно џокле. :)
    Супер е па ти. Таму слушам квалитетот бил феноменален. Прати по брза пошта нешто. :)
    G
    Мене сликава ме потсетува на................... сликава. :)
    Нема на што да ме потсети вакво зајдисонце,fuck fuck fuck fuck.
    Ти како си иначе?
    G
    Одличен опис, во никој случај непотребно. Уживам и јас кога ке видам како некој знае да ужива во животот и даровите кои природата му ги дала.
    За жал, тука кај нас е веќе 5-30 и јас паѓам за спиење. Здравје муабетов кога ке се начекаме онлајн ке си го допраиме. За добра ноќ од мене или па добар релакс ја добиваш песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=xxn-fz9mjo4&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=5207C1B745F98F5D&playnext=1&index=8
    Peace.
    G
    I hate you, i really do. :) Страшно добри територии.
    И дали Лос Анџелес ти ја долови фамата и магијата која ја ствараат по worldwideweb???
    И неизбежно е да те прашам(иако знам) си била у Мајами? :)
    G
    Блазе си ти, си го живееш сонот најверојатно. Поштуам.
    Иначе ти ги ѕирнав сликиве ама ич не си ми позната. :)
    А сега ке одам да си мавнам ладен туш и глава во ѕид ради неможноста да бидам сведок на такви прекрасни изгрејсонца од сликите твои. :)
    А која е територијата на твоето дејствување?
    Едит- Ете забораив да се претставам, how rude. :)
    Дени, мило ми е.
    G
    Опааа сограѓанка. Јас сум чистокрвен Велешанец кој понекогаш сака да говори на Кумановски ради интересниот дијалект. :)
    А работиш во ЈУЕСЕЈ???
    G
    Хехе. Најс ту мит ју ту.
    Иначе тој филм кој тебе ти е реалност за плажа,море,сонце и џокле си го вртам у глава 3 години. :)
    А за Лени излишни се сите зборови,пофалби,метафори и тн. Човекот зрачи со оригинал. Иначе од куде си? :)
    Поздрав со страшнава песна кое знае и тоа како да ме опушти.
    http://www.youtube.com/watch?v=XlVSOD9gqp0
    G
    Мораш да ми бидеш пријателче. Секој кој го обожава Реге звукот, растението и се пропратно со него е мој добар другар. :)
    Лунатикот воопшто и не е голем лунатик at all:)
    Ајде, да видиме дали ги исполнив очекувањата трк таму:)
    Их,ама си самокритична.
    Скот?!?:):):)
    Ја сум супер,тука е веќе пролет...природата се буди и мирисите се појавуваат отсекаде и те исполнуваат со некоја зачудувачка смиреност и дури и среќа.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom