ErT 9 март 2009 Death Note like аниме има ли? хехе, или Unique е ова? . Ми се гледа нешто слично Mystery/suspense и да не е милион епизоди како ДБЗ и слично .
Death Note like аниме има ли? хехе, или Unique е ова? . Ми се гледа нешто слично Mystery/suspense и да не е милион епизоди како ДБЗ и слично .
ErT 9 март 2009 Хехе фала, сакав уште некој да ми потврди дека точно знам што се десило. Али тој почна со теориите каде е ливчето, зошто го снема итн итн. Thanks
Хехе фала, сакав уште некој да ми потврди дека точно знам што се десило. Али тој почна со теориите каде е ливчето, зошто го снема итн итн. Thanks
ArhangelOFDeath 3 март 2009 3 му дадов и не можам да оставам повеќе репутација пошо и на стратер му оставив црвени
ArhangelOFDeath 3 март 2009 Хах јас им кажав ако не прочита не мораше до толку да му се изнаречиш се и сешто.Ги прочита моите постови??
Хах јас им кажав ако не прочита не мораше до толку да му се изнаречиш се и сешто.Ги прочита моите постови??
BoogieMan 3 март 2009 се знам со Јаким од ЈБТ и со Стеф исто. И да глеам сеа сликиве се знаеме. Праевме баш муабет за солоа нешто у саботата у Кастро.
се знам со Јаким од ЈБТ и со Стеф исто. И да глеам сеа сликиве се знаеме. Праевме баш муабет за солоа нешто у саботата у Кастро.
lile_rock 26 февруари 2009 Абе Тромби не можам секој ден до 6 да ти праам друштво..Тогаш каснев на прв час а 2ра смена бев..хахаха. х))
Абе Тромби не можам секој ден до 6 да ти праам друштво..Тогаш каснев на прв час а 2ра смена бев..хахаха. х))