курајбер
Поени од реакции
55.592

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• се симнува..изгледа на тебе се оклучува Quick Time...ако го отвори со мозила, обиди се со IE да го отвориш...ако не бива пак...ќе и дадам аплоуд на рапидшер
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
    :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ПЛАЧАМ ПО ДОМАААА; ЗАШТО ВАКА?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!?!!

АХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХАХХААХАХАХААА
    БОЖЕ, ШО СЕ ДЕСИ СО ЛУЃЕВО БЕЕЕЕ

¯
    pff, znaev jas, ti rekov uste so morkovite koge ve gibav deka ke mi se vrati :)
    ти вака дур се искупиш... :):)
    ја очекував нешо милф/мфст ова она, но сепак квалитетна града на неквалитетна резолуција:))
    поз43
    ок другар!ке се обидам!PS:гледам имате нов член,посакајте му добредојде позз
    море Пејо, случајно налетав на ова. ај остварувај малку :wink: :)
    хинт:4тиот ред
    Не се напињај и ти тејк ит изи.:icon_lol:
    П.С Лека ноќ и без сонови за риби (како животни), пилешко (такоџе како животно, а не сленг за женско:icon_lol:), кокошки (такоџе:icon_lol:) и јајца (продукти на кокошката:icon_lol:)
    Тоа е криво, од причина што Македонија била од увек крива, и ден денес политичарите фаќаат криви дрини.:icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom