JeepMkd
Поени од реакции
468

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Чекам... баш ме интересира што ке излезе :)

А инаку, и темата од Андроник за мерцедесот беше поврзана со оглас, така да ке најдиме некоја средина да биде профатливо.
    Да бе, јас лично неможам да го поднесам, не дека ми смета нешто дека е лош туку нооогу е досаден,уффф ама ај уште ваа година и после аливидерчи :) поздрав:salut:
    Не те разбирам баш. Ај креирај ја па ке се думаме што понатаму. Ако е лошо... оди во канта.
    Да да. Ова е тест возилото на Мак ауто стар-го продаваат лоол. Како би го зел не си свесен, само не можам со овие дома да се усогласам со вкусовите. Истите пари ќе ги дадат на нешто друго :(
    Ногу јасно тоа е историско нешто селско богатство ќе видат Скопјани и одма ќе копират и ќе викат после ни воа го измислиме :D:D
    Не бе... јас изгорен сум за вакви работи. Каде беше пред 2 години кога ја имав нивата, да полудувавме салам :)
    Јако е клипчето... Патем, да не правевте олд тајмер собиранка на џипови? На почетокот видов една крем/бела Газика врсник со твоето џипче, можеби и троа постара (шо година е твоето? Газиките се некаде 60-72).

А колку што можам да забележам, возиш 16-ки зимски гуми од Лада Нива :).
    Не сум видел бе... Знам дека доаѓаше еден со кабрио верзија на цј4 моделот - зелен со огромни хромирани бандажи (285 гуми возеше).
    Патем за оние што ми ги прати на профил... За тој прилепскиот репаш бараат повеќе отколку за 115-ката.

Инаку во Бт имам најдено 2-3 115-ки, едната е 240д, со клима, хидраулично подвозје и прв газда нефарбана со 50.000 Некаде околу 3.000 евра би барал. Исто начекав еден зелен 200д, прва фарба е, ама е малку батален и не го возат, 1000 евра ми бараше 700 му давав не се погодивме за малце а јас си ги дадов парите во ескордот (сменав комплет предницата напред, 2 монро амортизери ставив, комплет виљушки) и сега сум со мисла уште да го фарбам во подобри времиња (а имам уште Фиеста и Кадет). Така да уште едно возило ако би зел, би барал некое поефтинко на кое ке има да се занимавам подолго време.
    Епа среќен роденден, голем да растиш... Се надевам дека на некој нареден роденден ке ти се исполни желбата (или ке ми паднат 300.000 евра на лото па ке ти ја исполнам јас :))

Треба да си го внесиш во профил датум на раѓање.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom