курајбер
Поени од реакции
55.479

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Оти сликава ме потсети на тебе? :pos:
    Смени тема. ДОБРО БЕ ПИЧКА МУ МАТЕРИНА ПА УШТЕ "ПРО ФОТОГРАФИ" ГО СЛИКАЛЕ ДА МУ ГЕБАМ ПЛЕМЕТО ШО ГО ДАДЕ, АБЕ КОЈ КУР ГО ПРАЕШЕ КО СЕ РОДИЛ МУ ИМА МУВЛОСАНО ГАРАНТ ЛЕЛЕ МАЈКАТА .... ах, многу фрустрации. Еј, колку е грд ЧУДО ЕДНО Е. ЖИМИ ОКО.
    Пеја, арен си ти иначе? Извини за ова, али знајш како оди, Туретов синдром. :pos:
    Не сум шпион... :)
    Сфати го ова добронамерно ( дека и јас добив казнени поени за иста работа ) :wink:
    Гледам си постирал рапидшејр линк кај членката под мене... Да знаеш дека не е дозволено, и можеш да добиеш казна за тоа :)
    абе интересно е пишувај си со спојлери (така стручно се вика то :icon_lol:)

јас не ја почитувам Жармена, јас сум за онаа со лила фустанче дебелката, генерација од орце ми е :icon_lol:
    1. вајда ќе го мкнам до понеделник (шо да правам што се кладев уште пред Кака да се повреди :()
    Ако не примети немам ништо напишано во фан Милан и не ни планирам додека трае кладбата:)

2. тие црни букви се добиваат кога ќе штракнеш напредно и после ова знакче од сликавa заокружено што е:)
    Е тоа е доживување мајке ми, не Брус Вилис и Тајтус Веливер ебаго:pos:Уште сум исповозбудена и еве споделувам чувства и еуфорија притоа пцуејќи ко камионџија...
    Лет ит би...
    Лонг Лив Димче Мешковски:)
    тенк ју..
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom