renate
Поени од реакции
20

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ojjj

super sum fala! ti kako si?

postiv prvite tri nedeli, posle otidov na odmor vo Egipet, i na aerodromot neznajki zedov od bratucetkami edna goltka od Rivella, i na cisto bev zaborila deka ima mlecen prasok v' nego! i taka samo prvite tri nedeli postiv i sea poslednata..
    ama ic ne mi bese tesko koga postiv... cokoladata ke me zavodise za malku ama ne se predadov :P

ti postise li?

pozz
    sum se ipovedela samo ednas, ama ne vo makedonska crkva... ama nemam nikakva namera uste ednas da se ispoveduvam...

i ne se nerviraj pravo majka mu stara ;)

prijatna vecer
    epa izvini ako ne se razbravme kako sto treba...

znaci sé sto e zabraneno ne jadam nitu pijam i na krajot pricest... sto ne ti jasno?

pozdravce
    M
    Што сакаш ти мисли,јас ти кажувам дека им даваш оправдание на неколку илјади родители кои не требале да бидат родители воопшто,
    Не мислев така буквално. Реков гајле нека не ти биде за репутација и слично. Плус ако сите имаме исто мислење, тогаш немаше потреба да пишуваме туку само ке си потврдувавме.
    не ни има потреба :) иначе да ти кажам и јас ко бев нова на форумов се карав со сите,ама џабе е ти кажвам :) кулирај само
    е де шо се нервираш :) прифати малце и туѓо мислење :smir: не планирав да се карам само да ти кажам дека на секој пост што го рекоја се противеше..
    поздраф
    Добро де, не сфаќај и ти така. Ако нема различни размислувања, нема да биде интересно да се дискутира. Јас само морав да ве опоменам, за да не направите од ништо нешто, бидејќи помислив дека ќе забегате ептен.
    И така :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom