DeepPurple
Поени од реакции
10

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Мене ме фатија пред да си влезам во моето ќоше каде што живеам замисли и не ме оставиа дома да си појдам
    V
    Не сум те видел.

Ај убаво да си поминeш на славјето.:back::back:
    Па боље е сама шо си го праела :) Значи си ставала бендови шо си ги слушаш, а тие шо ги набројав ми се аууу! Особено последните 2 :)
    опаа глеам неврмор, тестамент, камелот :) Бодом! Сама си го праеше ова позади? ијаа и селтик фрост и амон амарт има а има и ДЕТ :) И АНГРА!!!! :) Закон!
    V
    Девојче бе, да не ме заборави?:)

Како си, што те нема на мсн?
    ајде...не откривај...темата е за тоа Покрај да се опише некој шмек и раскаже...и да се шмекнат луѓето...ајде те предизвикувам таму на темата,,,да ти ги проценам техниките на заведување...а и останатите ќе читааат...па да видиме колку си добра :)...или доволно ти е тоа шо си самоуверена?...:)
    Девојкоо кај отидее бее...нешо спомињаш не те разбрав. Макарена, сатанизам??? What??...Твојот ник коа ќе го прочитам одма ме потсеќа само на легендарниот бенд...и нивната легендарна песна...Smoke on the water...
    Ако сакаш да покажеш шмек и колку си тоа добра ти :)...ете има тема Шмекање...од мене отворена...пишувај таму...па да видам и проценам до каде и колку си ти топ шмекерица :)
    Самоуверена да...тоа го изанализирав и проценив...ама јас немам слушнато за твој шмек :)...и дека си шмек цура...коа ќе слушнам или видам...ќе коментирам :)
    Драга моја самоуверена Дип Парпл...Како прво не водам дневник на тоа колку сум шмеклнал до сеа...кај мене у биографија пишува...шмекам од бебе! Секој ден..па ти самата процени...А што си ти толку убедена дека за кусо време си шмекнала повеќе од мене :)...?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom