OMGWTFBBQ
Поени од реакции
4.420

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Абе мали , не сум ја крив што има работа мислиш мене не ми се иде ЕБАТЕ.
    Знам Анчелоти е глуп и туп.
    Може 2 класични напаѓачи и Кака позади нив, тоа е одлично. Ама така ќе нема место за неговите пријатели и врсници Емерсон и Фавали :icon_lol:
    Сеедно Милан е подобар со Кака :pipi:
    Случајно се препознав во тоа девојчето што рекло убав потпис имаш:) и дека си одговара...

ке те убијам:)
    Ако паднам јас, паѓате и вие . . . . ке треба да се оди на план Б . . . . префрлање на целата вина врз Компирот .
    Aбе, да се јавувам пак дека има Бомба во ЈБТ ? Више ме отече, ова незнам кој пат е да ви прекинам настава . . . камо фала а ? :(
    Абе филозофи немој мојот број на години да го труеш. Ќе страдаш алоооо. Запамти - Чика Маријан зна све чувај се разбра!!!
    Стап колинг ми лајк дет, ај ем еее нот аа шшити пентс, ју хејт ми коз ајм блек . . . . стјупид пропаганда !!!
    Доста бе спамер, држи се до твојата тема, се остаи на форумов . . . . или бараш потопли предели :D .
    Еј дац, ко за идеја, кога ке му биде роденден на компир, можеш да му земеш . . . . . . . . . кечап, добро ке му дојде a и најоргинален ке бидеш со поклонот .
    Да да, знам, боли, доаѓа Пролет а сеуште е -11, послветлата страна е што во еден дел од Милано истата се надзира, а тек летоска мх мх мх .

Него, не ти било некад жал кога јадеш помфрит ? Не за тебе, за компирите . . . . колку што знам добро стоиш со нив . :vozbud:
    Мали ќе те пријавам кај модератор (читај Струга ќе ти јаде гомна) за погрдните зборови да знаеш. Немој со помфритот и плескавици да јадеме , специјалитет на куќата , дац плескавици
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom