ајм глед 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ајм глед 

.Се си беше супер, нонстоп си се дружевме,љубов си делевме,си се галевме,:wub: па дури и спиевме заедно(мислам другарски, не ме сваќај погрешно) се додека еден ден не претерав малце со гњавењето на Мими (шо да праам кога неможам да и одолеам) и она ја изгуби довербата во мене. :se_ molam:se_ molamИ од тој момент никако неможам да ја стекнам повторно нејзината доверба, ги пробав сите трикови шо обично палат кај мачки на моја возраст(ако ме сваќаш :devil3
, сето тоа безполезно.Е сега гледам дека имаш повеќе искуство со маченциња
, па ако сакаш некој совет да ми дадеш како да ја стекнам довербата назад , и да ја одржам, да не ја оплескам пак,вечно ќе ти бидам благодарен.:smir::smir::smir:

Можеби само сакав да се пошегувам со тебе, можеби ми беше досадно и барав забава, можеби сум само љубоморен на твоата платонска љубов и капчето, можеби имам некои скриени намери, твој е изборот да се одлучиш.
Се запишав ја еј, изглеа ептен досадно ми е а?
Глеам си го носиш капчето низ дома, си се фотографирала со него, и си го поставила на јавен форум, а гледам и некоја искра помеѓу вас тука на фоткава. :pos2:Сеа заслужувам и одговор: тебе шо ти е гајле, или гледај си твоја работа, у секој случај PEACE, јас прифакам секаков одговор.:smir: