Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.413
Поени од реакции
42.672
Што е многу, многу е. Ме боли кур и за повреди и се, резултатите од сезонава вриштат за отказ. Мислам дека Тен Хаг полека ќе ги пакува куферите деновиве. А нека си ги спакува и Ентони и Онана.

Тој што ќе дојде следен под итно да му ја земе лентата на плачкото Бруно и нека ја даде на некој што знае како се освојуваат титули. Еванс ни е најстабилен фудбалер месецов и тоа е се што треба да се знае за овој тим.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.548
Поени од реакции
62.462
Eриксен го заврши мечот како и што го почна, бездушно. Ако екипа ни игра бункер, 100 години не може гол да дадеме. А патем, колку е наивен тимов, на иста акција, 2 гола примија.
 
Член од
14 август 2022
Мислења
688
Поени од реакции
705
Ne me iznenadi porazov, ocekuvano bese. Zal mi e sto sme goveda i gi gledame govedava.
A TH valjda ke leta naskoro, nema sto da bara veke.
Богами погоди дека ќе изгубат и пак им текна у последни 10 минути да играат. Мора да лета лејката ќелава.
 
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.655
Поени од реакции
9.235
Во изминатиов период недела во недела имаме отсутни играчи ради болест. Последен сега Хојлунд. Во форот можеби со него а без Антони ќе имаше друга слика.

Амад неподготвен за 40 мин покажа многу повеќе. Се надевам дека ќе го добие местото во првиот тим.

Тен Хаг е прелимитиран со избор кој да стартува во моментов. Не ми се допаѓаат многу работи во моментов и од него, ама сеуште стојам дека не треба да се менува зошто не е тоа решението. Ќе се назначи некој до крај на сезона па ако пукни како Солскер може ќе го задржат или како Рагник ќе го избркаат. Потоа нов лик од лето со ветувања за нов проекѕ бла бла и пак криза.
Нека биде поинаку сега со Тен Хаг зошто лани покажа што можи, а годинашниов сплет на околности со повредите можеби не треба да му се алиби но играат голема улога.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
 
Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.693
Поени од реакции
2.282
Ако го кикнат Тен Хаг, кој би го донеле место него? Потер, Лопетеги ? Не знам кој друг е вака слободен што би можел да дојде, а и овие двајца ич па не ми се по ќејф...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom