Daj gospod taka dae zatoa sto jas sum 24 04 2019 denes nemase za mene potpistie sto se pofalija se so ukaz 56 ..mos utrr ke bidat objaveni 57 58
Daj gospod taka dae zatoa sto jas sum 24 04 2019 denes nemase za mene potpis
ke bide tie
sigurno ke si vo sledniot ukas...Daj gospod taka dae zatoa sto jas sum 24 04 2019 denes nemase za mene potpis
Ајде вие со @Mattea utreDaj gospod taka dae zatoa sto jas sum 24 04 2019 denes nemase za mene potpis
Pregeska napisa pale do 740 prepiska se stignati nekade 08.01.2019 intervju se stignati na finalna2019 znae nekoj do kaj se so promena zafolzitelna vo finalna @palekrstic znaes li nesto poz
I jas sum toj mesec finalna znae nekoj do kj se so finslna do koj mesec oozxDali ima nekoj da e na polozitelno a da e bil na intervju 11 mesec 2018 god vo sofija
15 juniSO GRANICITE SO BIDNAA ?????
Cestitki drugar mi olesna koga procitav deka so isti dokumenti sme preku vujko i na isti datum sme bile na intervju samo jas vo 09:30 uste cekam potpis. Se nadevam kje bide. So srekja i na site dr sto dobija ukazi.Zdravo na site na forumov.
Denes sum vkluven vo ukaz br 57/2020.
Intervju Sofija 23.01.2018 so dokumenti od Vujko odnosno pasos. Ne nosev nikakva potvrda od zdruzenie i duplikat original izvodi odnosno dokumenti vo pravosudie. Pozdrav i so.sreka na site sto cekaat a najmnogu blagodarnost izrazuvam do moderatorot na forumov Pale.