Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
momci da ne znae nekoj kade bi mozel da se kladam na makedonska/crnogorska/srpska vtora liga?

momci da ne znae nekoj kade bi mozel da se kladam na makedonska/crnogorska/srpska vtora liga?
Ако кажиш која е местената, ќе ти кажиме. :ROFLMAO:

Македонија втора лига обично има на бет365, ама ако не е мечот во викенд. Би требало и за другите да е така. На betadria неколку пати начекав втора лига Македонија, ама сега и тие сега ретко даваат.

btw, овие од Норвешка прва лига, играат прво полувреме фудбал или спијат ?

I norvezanive ne se toa sto bea.(n)

Jas go izigrav Belluci +6,5.Se nadevam nema da zbesne dzokerot.:unsure:[DOUBLEPOST=1463076495][/DOUBLEPOST]Goffin i Belluci.:aplauz::oleee:

Последно уредено:
Ги имаш value квотите на дланка и ги врзуваш во дубл Тием 2.55 и Гофан 2.55. Секако шлагот на тортата оди со Надал 21.5 - кога идиотот пропушта сет топка на 5-4 за 6-4 и наместо тоа го губи сетот во тајбрејк благодарение на својата дупла сервис грешка, после не беше тешко да го победи 6-7 6-2 6-4....[DOUBLEPOST=1463083907][/DOUBLEPOST]Па овие од WTA дефинитивно треба да се укинат за кладење. Не е можно да се толку забегани, вчера ме уништи Кербер, изгуби од Бушард, неверојатна игра на Бушар, си мислиш онаа старата од топ 10, денес топче не погоди ... губи 5-1 од оваа грдава Стрицова.

Последно уредено:
Ми е мака да одам пешки(не чини времево за мотор) ама во моцарт оба тима дају 92,5+ поена е убав,преубав тип. 2,03 им даваат.

Јас мислам дека е грешка,бидејќи овој тип секогаш се прави според границата на аутсајдерот,а тоа е Оклахома на кој тоталот им е 97,5.Значи 5 поена е грешката,а тоа е голема грешка.

Пу да ти ебам времето гнасно врнежливо.

А Џинобили некако ептен ми оди на око,Поп бараше поголема поддршка од клупата и осеќам кучево ќе наплати.

Знам дека ќе ми е криво сабајле,штета што не ги загледав порано.

2.20 за калиопи пролаз..... ахахахах дали имаше квота не проаѓа понатаму тоа е чист зицер за нас оддамна :D

Новак-Надал 1.40, поклон над поклоните, Надал не може ништо против Новак во моментов, на ниедна подлога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom