- Член од
- 11 јуни 2016
- Мислења
- 352
- Поени од реакции
- 222
pa ne znam samo je prestala druga lista nije taj portal ona mi radi jbga ne znam ali doslovno je godinama radilaA koji je prvi? Napisi naziv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa ne znam samo je prestala druga lista nije taj portal ona mi radi jbga ne znam ali doslovno je godinama radilaA koji je prvi? Napisi naziv
toa e nordic ima milion adresiA koji je prvi? Napisi naziv
Ja sam mislio da si prdrknul vec davnoKoji zlocko jebao te zlocko i on je isti kao vi on bsrem radi kodu a vi copy samo haha nikada necete pogoditi kosam
Автоматски споено мислење:
Denise jesi ti ciganin jer to ime samo imaju ciganini sada shvacam da lazes kao ciga hahana more si jos haha lupetas more si video na slikama filmovi
Ovde se samo ti nerviras i usto si bezobrazan. Denis bi bio budala da nasjedne na tvoje provokacije i da objavi sta ima. HahaJedi govna to sto pokazujes datum daj dase vidi a ne to mi svi mozemo poskidati po netu mogu ti panel nPraviti mogu sve a ti jedes samo.moja govna i nemas pojma koji pasword ti to nemas nema niko i neznam zasto tolika nervoza kod vas se stbori kada vam neko iskreno napise dta znate nisam ja zlocko jebao vas zlocko i albanci nemozete pogofiti nekad jebacu vas uvek poskidao sam sve sa vasih racunara sta zelite mogu vam dam a najviseoj kurac zlocko jebmala maca za mene viste obicni cigani denise nemoj se nervirati mnogo zato sto si garagan ina velika
Smiri se ne koristim ja racunalo.Samo ti deri sve im pokradi tako i treba.Jedi govna to sto pokazujes datum daj dase vidi a ne to mi svi mozemo poskidati po netu mogu ti panel nPraviti mogu sve a ti jedes samo.moja govna i nemas pojma koji pasword ti to nemas nema niko i neznam zasto tolika nervoza kod vas se stbori kada vam neko iskreno napise dta znate nisam ja zlocko jebao vas zlocko i albanci nemozete pogofiti nekad jebacu vas uvek poskidao sam sve sa vasih racunara sta zelite mogu vam dam a najviseoj kurac zlocko jebmala maca za mene viste obicni cigani denise nemoj se nervirati mnogo zato sto si garagan ina velika
Od kojeg panela si ti gazda aaaa pucaj.puko kanal i ddos su dva razlicita pojma.. kao i max i tvviet, al ok kako god![]()
Kako nisi nervozan nemas ti pojima o iptv osim usere javne ubacit u combo i vrtit u nekom livom skeneru.Ako ti imas nesto za bazu jacu isecem kurac ti nemas nista garagane jedan drugo ako si ti na olaza onda cu ti jebem zenu ciganku vrucu picku a ti si bre tu na nekicstar lap top furunce a sto se tice baze imam to na kilo nisam nervozan niti cu samo da kazem daste glup dux jedi govna i pi vodu da moja govna odu haha ti dix glup ko kurac idite sada na telegram i dajte svibse sastanite da bi znali kosam ja sam onaj sto ce vas jebati dok neumrete viganska govna
Nemas stalker mace ti imas listice mucek.Art imam na kilo a ti samo stancuj garagane art je nula od liste koliko znam
Evo glupane toliko si glup da to imamo svi
Sah Mat izgleda da ovu sliku nema hahaNemas stalker mace ti imas listice mucek.
Nemas heheee.Ionako mu svi kradu i stavljaju u svoje liste.
Gledaj onda dva bratanca
Vidiim da ne razumes ti nisi slikao m3u arta.A sta je problem stalker i m3u odnosno mac i m3u koji si tinglupan moj kurac bolhe razmisja nece svasta da jebe a ti si garagan
konačno neko normalan na ovom forumuHaha evo govna se javjaju jer ako oninulaze u bszu jacu moj kurac da usecem znaci nemate pojma sta inkako u bazu trebas da imas user pass a tako da dodjes lako xo njega tesko je to ma da skeniras 1000000 user pass tesko da gavibodes ajde lszovi mrs nelazite narod vise hajde pokazite da imate baze akonimate onda cu vam cestitati ali nemate verujte mi pohvalili bi se slikama ali datum fole da pokszete
Hajde ga stavi na forum posto ga nemamo svi .Hajde da gasimonart.mozemo.li.to da uradimo dacemo po svim.forumima dase ugasi hahaha toje najpametnije plasis se za macovi tvoji ja se nesekiram za liste imam sve od zvrk pa dobitku
Sta seres jel ga neko razume ovog garganaajde sada da gasimo ocaj art da se nekurci vise sa taj jedan mac koji ovde svi imaju da ga gasim daga dajem.javno po forumima.i trlegram
denis na moru a ja u peradarniku, ali takav mi horoskop jbga..Jutro mucek.Tako treba posvuda da si objavio i to zurno ima da ga gasimo hahaa.Hajde da gasimonart.mozemo.li.to da uradimo dacemo po svim.forumima dase ugasi hahaha toje najpametnije plasis se za macovi tvoji ja se nesekiram za liste imam sve od zvrk pa dobitku
Sta seres jel ga neko razume ovog garganaajde sada da gasimo ocaj art da se nekurci vise sa taj jedan mac koji ovde svi imaju da ga gasim daga dajem.javno po forumima.i trlegram