Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преносот од Богданци е ок, имаат повеќе камери, плус и коментатор на дел од натпреварите.Сите во женска и втората машка преку мобилен вршат пренос, сигурно и Струга, Богданци Куманово...
Ништо ново за аматеризамот.
Каква беда сте вие ,само кандило за вас од Битолаostanale navijaci bez karta nadvor poradi golemiot interes da se gleda derbito na dvokratniot i osvojuvacot na evropskata liga

sho mi se lutish more peder samo realen fakt konstatiram pes ziv nema u salaКаква беда сте вие ,само кандило за вас од Битола
Политиката на клубот малку ја утна со карта ,стави 200 мкд а не 400 мкд ,не е малку па во ЛШ тие се цените на картите,a излезе и неатрактивна утакмица.sho mi se lutish more peder samo realen fakt konstatiram pes ziv nema u sala
Само да се повторам.Овој е ретко видена превара од тренер и капак на се, лајно лик. Од Србија на клоци го избркаа, 80% не сакаат да го видат. Сега најде нова тезга да продава филмови, како наседнаа Охрид, како цар го држат, уште и нов договор му дадоа брзо брзо.

На крајот на преносот 3,4 мин можда и плус дури траеше последните кадри се објаснуваше нешто со судиите.На таков пораз и беда од натпревар.Само да се повторам.![]()
sportskadimenzija.mk