Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Momci samo opusteno ne se jezdit.
Автоматски споено мислење:

Haha evo govna se javjaju jer ako oninulaze u bszu jacu moj kurac da usecem znaci nemate pojma sta inkako u bazu trebas da imas user pass a tako da dodjes lako xo njega tesko je to ma da skeniras 1000000 user pass tesko da gavibodes ajde lszovi mrs nelazite narod vise hajde pokazite da imate baze akonimate onda cu vam cestitati ali nemate verujte mi pohvalili bi se slikama ali datum fole da pokszete
Zbrljao si nesto al shvatili smo zlockica.Inace Albanci su super ljudi al ti si mi nesto mrzovoljan strasno.

Последно уредено:
Koji zlocko jebao te zlocko i on je isti kao vi on bsrem radi kodu a vi copy samo haha nikada necete pogoditi kosam

Denise jesi ti ciganin jer to ime samo imaju ciganini sada shvacam da lazes kao ciga hahana more si jos haha lupetas more si video na slikama filmovi

Ne znam čemu psovanje i nepotrebne svađe. Svako od nas ima neke svoje načine kako dolazi do listi. Da, za bazu treba password. I do passworda se može doći. Ali nije to jedina stvar koja treba za većinu baza danas. Mogu javno objaviti passworde ali faliće još jedna sitnica. Ispod je slika kao dokaz da se može ući u baze. Ne želim se hvaliti jer ja nisam neki haker, samo hoću dokazati nevjernim Tomama da je sve moguće. I kao što vidiš, nije samo jedna otvorena u Workbench...
Snimka zaslona 2026-10-02 113515.png

Ne znam čemu psovanje i nepotrebne svađe. Svako od nas ima neke svoje načine kako dolazi do listi. Da, za bazu treba password. I do passworda se može doći. Ali nije to jedina stvar koja treba za većinu baza danas. Mogu javno objaviti passworde ali faliće još jedna sitnica. Ispod je slika kao dokaz da se može ući u baze. Ne želim se hvaliti jer ja nisam neki haker, samo hoću dokazati nevjernim Tomama da je sve moguće. I kao što vidiš, nije samo jedna otvorena u Workbench...
Pa oni to i žele. Da netko popizdi i napise i objasni kako. Znaju oni da se moze ali neznaju kako pa provocira dok netko tko zna ne kaze. Bas te briga. Nemas ti nista od toga ddali netko nebitan vjeruje ili ne vjeruje.
Mene osobno zaboli.

Pa oni to i žele. Da netko popizdi i napise i objasni kako. Znaju oni da se moze ali neznaju kako pa provocira dok netko tko zna ne kaze. Bas te briga. Nemas ti nista od toga ddali netko nebitan vjeruje ili ne vjeruje.
Mene osobno zaboli.
Ma malo me nerviraju gluposti. Napisao sam već gore, nije više dovoljno imati password.

Koji zlocko jebao te zlocko i on je isti kao vi on bsrem radi kodu a vi copy samo haha nikada necete pogoditi kosam

Denise jesi ti ciganin jer to ime samo imaju ciganini sada shvacam da lazes kao ciga hahana more si jos haha lupetas more si video na slikama filmovi
Ja sam mislio da si prdrknul vec davno
Vidi micek sad cemo ledno 500 m
Koja Slika.
Fino 30 dana radim od mora.
Samo komandujem hahaaa.
A i paneli skacu i ovdje.

Mucek vidi u Baškoj vodi skacu ko ludi

Attachments

• 20261002_135259.jpg
    20261002_135259.jpg
    1,9 MB · Прегледи: 55
  • IMG_20261002_090625_765.jpg
    IMG_20261002_090625_765.jpg
    29,1 KB · Прегледи: 46
  • IMG_20261002_090550_525.jpg
    IMG_20261002_090550_525.jpg
    42,2 KB · Прегледи: 47
  • IMG_20261002_090729_350.jpg
    IMG_20261002_090729_350.jpg
    45,4 KB · Прегледи: 53
  • Screenshot_20261002_143234_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_143234_HTML Viewer.jpg
    137,3 KB · Прегледи: 49
  • Screenshot_20261002_144312_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_144312_HTML Viewer.jpg
    112,9 KB · Прегледи: 51
  • Screenshot_20261002_144934_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_144934_HTML Viewer.jpg
    143,7 KB · Прегледи: 46
  • Screenshot_20261002_145638_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_145638_HTML Viewer.jpg
    138,6 KB · Прегледи: 44
  • Screenshot_20261002_152305_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_152305_HTML Viewer.jpg
    102,4 KB · Прегледи: 47
  • Screenshot_20261002_153647_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20261002_153647_HTML Viewer.jpg
    137 KB · Прегледи: 40
Последно уредено:
Ja sam mislio da si prdrknul vec davno
Vidi micek sad cemo ledno 500 m
Koja Slika.
Fino 30 dana radim od mora.
Samo komandujem hahaaa.
A i paneli skacu i ovdje.

Mucek vidi u Baškoj vodi skacu ko ludi
Jedi govna to sto pokazujes datum daj dase vidi a ne to mi svi mozemo poskidati po netu mogu ti panel nPraviti mogu sve a ti jedes samo.moja govna i nemas pojma koji pasword ti to nemas nema niko i neznam zasto tolika nervoza kod vas se stbori kada vam neko iskreno napise dta znate nisam ja zlocko jebao vas zlocko i albanci nemozete pogofiti nekad jebacu vas uvek poskidao sam sve sa vasih racunara sta zelite mogu vam dam a najviseoj kurac zlocko jebmala maca za mene viste obicni cigani denise nemoj se nervirati mnogo zato sto si garagan ina velika

Jedi govna to sto pokazujes datum daj dase vidi a ne to mi svi mozemo poskidati po netu mogu ti panel nPraviti mogu sve a ti jedes samo.moja govna i nemas pojma koji pasword ti to nemas nema niko i neznam zasto tolika nervoza kod vas se stbori kada vam neko iskreno napise dta znate nisam ja zlocko jebao vas zlocko i albanci nemozete pogofiti nekad jebacu vas uvek poskidao sam sve sa vasih racunara sta zelite mogu vam dam a najviseoj kurac zlocko jebmala maca za mene viste obicni cigani denise nemoj se nervirati mnogo zato sto si garagan ina velika
Ovde se samo ti nerviras i usto si bezobrazan. Denis bi bio budala da nasjedne na tvoje provokacije i da objavi sta ima. Haha

Smiri se ne koristim ja racunalo.Samo ti deri sve im pokradi tako i treba.
Sta bi se nervirao ti mi dodes ko zabava na plazi hahaaa.Da prikratim vrime.
Sta ce ti datum evo ti ga 02.10.2026.

puko kanal i ddos su dva razlicita pojma.. kao i max i tvviet, al ok kako god :)
Od kojeg panela si ti gazda aaaa pucaj.

Attachments

• 20261002_140223.jpg
    20261002_140223.jpg
    1,3 MB · Прегледи: 15
Последно уредено:
Ako ti imas nesto za bazu jacu isecem kurac ti nemas nista garagane jedan drugo ako si ti na olaza onda cu ti jebem zenu ciganku vrucu picku a ti si bre tu na nekicstar lap top furunce a sto se tice baze imam to na kilo nisam nervozan niti cu samo da kazem daste glup dux jedi govna i pi vodu da moja govna odu haha ti dix glup ko kurac idite sada na telegram i dajte svibse sastanite da bi znali kosam ja sam onaj sto ce vas jebati dok neumrete viganska govna

Ako ti imas nesto za bazu jacu isecem kurac ti nemas nista garagane jedan drugo ako si ti na olaza onda cu ti jebem zenu ciganku vrucu picku a ti si bre tu na nekicstar lap top furunce a sto se tice baze imam to na kilo nisam nervozan niti cu samo da kazem daste glup dux jedi govna i pi vodu da moja govna odu haha ti dix glup ko kurac idite sada na telegram i dajte svibse sastanite da bi znali kosam ja sam onaj sto ce vas jebati dok neumrete viganska govna
Kako nisi nervozan nemas ti pojima o iptv osim usere javne ubacit u combo i vrtit u nekom livom skeneru.
Ni se palit kad ga nades proci ce te volja hahaaa
Evo gledaj arta

Attachments

• Screenshot_20261002_164427_ArtIPTV.jpg
    Screenshot_20261002_164427_ArtIPTV.jpg
    272 KB · Прегледи: 50
Back
На врв Bottom