To na moj racun?nekada se o tvviet-u puno pricalo
kako je stabilna ..
dobri kvalitet kanala..
trazila lista ili ti mac viska.
ja se i toga sjecam...dok ostali nijesu ni znali za max , iris, ili ti ostali izvori..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
To na moj racun?nekada se o tvviet-u puno pricalo
kako je stabilna ..
dobri kvalitet kanala..
trazila lista ili ti mac viska.
ja se i toga sjecam...dok ostali nijesu ni znali za max , iris, ili ti ostali izvori..
Djelomicno si u pravu naravno da takve user pass nemoze niko nac sa skeniranjem pogotova sa ovakvim paswordimatvviet je bio stabilan (vjerovatno je i sada) samo zato sto nikada nije imao pretrpanu listu, ono sto ima uglavnom je radilo, nije tpauo drzave kao ovi moroni danas (a i tada) sto nude 3-4000 kanala, ili 8000 kanala, a neznaju niti iz koje je drzave koji kanal a tek neznaju dal neki kanal radi i kako niti znaju ciji je.. dakle lik je imao minimum troskova, trosio je minimum vremena i izvukao je maksimum novacano nije ni bio niti je i sada jedini.. po forumima se neki nazovi hakeri sprdaju kako su razvalili ovu ili onu listu (server/panel) ali brate neki od njih su uzeli debele novce, uzimaju i danas iako danas svaki klinac i svaki penzioner skenira bajagi nesto,digla zaba nogu da se i ona potkuje..
bilo je curenja bazaa podataka,no xx puta nisu iscurile jer jeneko bio znan i umjetnik nego je neki reseller dobio nogu a imao pristup panelu nekom i imao bazu podataka pa je dao nekome,taj neko to davanje umnozi i tako iscuri baza sa 10-20K korisnika,onda se te liste dijele 1-2 godine dok gazda to ne pozakljucava na razne nacine, posle toga opet pusiona do sledeceg odjebanog resellera.. ne vjerujte svemu sto pisu ovdje,proslo je vrijeme kada su imali svi isti user/pass na bazi podataka, to je prica za ovce i morone koji sanjaju da jednog dana kad porastu (neki kada umru) postanu veliki hakeri.. za kraj,ima velemajstora ovoga zanata,no ne caskaju oni sa mnom,sa vama,rade to iskljucivo izmedju sebe. i oni ne dijele liste po forumima,grupama itd..
![]()
E moram te pohvalit ti si uvijek volio istrazivat,kemijat sa tim ulazima i komandama,pa si pravit skripte.Stvarno si medu prvima uvijek dobrih stvari nasao skroz drugacije si radio nego vecina.Iscurilo ti dosta van toliko o tvojim takozvanim drugarima.To na moj racun?
nemam razloga...i namjere..To na moj racun?
Ne znam kome da te prijavim za ovo baljezganje ,ali ne zbog iptv i neceg protuzakonitog nego zbog stupidnosti sto si napisao ovaj post.Djelomicno si u pravu naravno da takve user pass nemoze niko nac sa skeniranjem pogotova sa ovakvim paswordima
password=K78@2J5qF3nfL!j9Dxhc!!ELBE-16@tX
Mogu dobit liste pa iz njih slozit combo i naslikavat u skenirama ko foll znaju.
To su copi paste umjetnici koji je pun telegram.Ocigledni primjer kad je iscurila skripta za net apk koliko je grupa nicalo,aj vidi sad sta vrte svi gradinu,bnts i jos neke zaostale liste domace koje ce se vuc jos neko vrijeme.Ostalo strano.
Ti recimo il bilo ko drugi ak dobi frisku bazu komplet panel ti si miran sljedeci 10 godina ak se ne hvalis sa njom okolo i ako u tisini se gleda.A ako pocinjes dijelit sve usere iz panela naravno da ce za par mjeseci zavrsiti u combama i raznim skenerima.
Al da se bas tako do tog dolazi e tu si debelo u krivo.Slikao bih ja da ti dokazem al necu si razjebat nesto sa cim se mislim jos nekoliko godina zabavljat.Mozda postavim jednog dana kako je to bilo.Mnogi ovdje jedva cekaju neku raspravu pa da opet ide pod njihov mlin.Mnogo puta se ovdje lajnulo previse.
Mogu oni ovdje pricat ovo ono al necu se dat navuc na provokacije vise.
Sve se moze fino sa slikama dokazat od pocetka pa do danas.Ja cuvam sve sta, gdje, kako,ko.Uvijek je neko morao platit da bi vecina uzivala za velike stvari kad je iscurilo il se dalo.Tu ne racunam na skripte i skenere.
Vec o ulazima u panele.Al ne preko bazi.
Ja tvrdim i stojim iza svojih rijeci svaki server svaki gazda iptv se moze rasturit doslovce mu sve Ne postoji takva zastita da mu se nemogu izvuc svi useri i pasi.
Netrebas bit haker i niko ovdje nije haker.
Ja sam dugo vec ovdje i nisam naisao ni na jednog ovdje gore.
Upoznao sam jednog bas hakera,tj jedan poslovni partner me upoznao slucajno dao sam mu neke liste pa on slucajno si kolega sa tim pa mi rekao sa bi se volio cut samnom
Dao mi broj telefona od njega ja ga nazvao i tako pocelo druzenje neko vrijeme.
Kad mi on poceo slat slike,video,alate sa kojima radi, nestvarne za nas ovdje,onda shvatis koliko smo mi ograniceni oko iptv.Ja sam to neozbiljno shvacao imao sam sve u ono doba bar sam smatrao al sam bio u krivu.
On kad je meni poslao kode i kad sam ja usao tamo to je bilo nesto nezamislivo.
Sve na taci sta ti srce zeli al i jebani rizik ak zajebes.
Ja sam dobio ne info vec ulaze u drugu dimenziju iptv.On mi fino rekao eto ti imas ulaze imas video zabavljaj se al pazi sta otvaras.
On je radio zastitu za dvije banke i jednu veliku firmu pa mi odmah dao do znanja granicu dokle nas odnos moze ic.
A na kraju sta kazes ne dijele,sve se oko love vrti i koliko si sprenan platit.
E moram te pohvalit ti si uvijek volio istrazivat,kemijat sa tim ulazima i komandama,pa si pravit skripte.Stvarno si medu prvima uvijek dobrih stvari nasao skroz drugacije si radio nego vecina.Iscurilo ti dosta van toliko o tvojim takozvanim drugarima.
Koji su i svoje potpise stavljali na tvoje radove.
Mada ak se sjecam ja sam ti slikao kako sam ja na svoj nacin opet.Bitno da smo dosli do onog sta smo si zamislili.Tako je i danas.
I ilegalni i legalni iptv je uvijek bio fin za istrazivat.Da nebi mislili da pricamo o panelima skroz druge stvar,gdje gazde paneli mogu puhat hahaaa.
.
Prijavi slobodno — samo se nemoj iznenaditi kad shvate da je jedina stupidnost u cijeloj priči tvoja potreba da se praviš pametan.Kao dokaz da shvati publika.Ne znam kome da te prijavim za ovo baljezganje ,ali ne zbog iptv i neceg protuzakonitog nego zbog stupidnosti sto si napisao ovaj post.
Clan si 15 minuta i ovakav post.Vece .Vidim ovaj denis sve zna a mislim da nema pojma pise sam sebi i vidim samo on pise da bude u centru paznje on je onaj zlocko ili panter nema on pojma vidi se da pise gluposti da zna on bi pokaza nesto zanimljivo ali samo lupeta za banke kao i za skeneri da imas bratko to nebi se hvalio cutao i prodavao a ti samo blebetas ovde kao neki papagaj
Koga vredjam to nevredjam nikog istinu kazem jer on sve zna.kao i ti samo vi znate anemate pojma eto to kazem i nevredjam nikog zasto se ti pronalazis ovde jel.i ti znas nesto a neznas nista kao i ostala ovde govna od claanovima.ovo je postalo pticatno valsnist o pokazite koje skenere koristite daj dase uverimo sta imate umponudu i sta se.moze vaditi.pricate bre gluposti u baze se ulazi dajte te baze lupetate neke gluposti davm.ovi.ljudi veruju nemate vi.pojma skenirate sa combo ob1 ili ob2 toliko gamad jedni.pusite mi kurac kao i ovaaj.moderator ovde dami pusi kurac i i svi sotali naucnici sada moze dame banuje i damimpusi.kurac okClan si 15 minuta i ovakav post.
Valjda se pozdravi i predstavi.
Ili si stari clan sa novim userom da bi mogao vrijedjati.
Koga vredjam to nevredjam nikog istinu kazem jer on sve zna.kao i ti samo vi znate anemate pojma eto to kazem i nevredjam nikog zasto se ti pronalazis ovde jel.i ti znas nesto a neznas nista kao i ostala ovde govna od claanovima.ovo je postalo pticatno valsnist o pokazite koje skenere koristite daj dase uverimo sta imate umponudu i sta se.moze vaditi.pricate bre gluposti u baze se ulazi dajte te baze lupetate neke gluposti davm.ovi.ljudi veruju nemate vi.pojma skenirate sa combo ob1 ili ob2 toliko gamad jedni.pusite mi kurac kao i ovaaj.moderator ovde dami pusi kurac i i svi sotali naucnici sada moze dame banuje i damimpusi.kurac ok
Ako zi ti na more ja sam na mesec i da si na more serem ti se na odmor sam sevhvalis ovde ti si obicna gnjida ne gnjida govno hahaDobar zalazak
Zasto ogorceni ,nezadovoljni ljudi uvjek krive druge i vrijedjaju druge kojima je super i zivotu?Ako zi ti na more ja sam na mesec i da si na more serem ti se na odmor sam sevhvalis ovde ti si obicna gnjida ne gnjida govno haha
nisam rekao da se 'lako' dolazi do toga ali se najcesce tako dolazilo do m3u.. sjetimo se uspona i pada simpson liste, u nekoliko navrata su mu odlazili administratori (ne uz miran razlaz) i davali namjerno citavu bazu na tacnii u grupama, ako se ne varam u 3 navrata, i to je samo simpson (koji vise ne postoji) i druze takvih je bilo more, zapocnu, podignu se sa nekim brojem korisnika, onda pukne tikva, reselleri ili administratori postanu hakeri u grupama.. net iptv app je druga prica ali slican scenarij, i nije jedina app koja curi.. i dalje tvrdim da ima jako mali broj naucnikaDjelomicno si u pravu naravno da takve user pass nemoze niko nac sa skeniranjem pogotova sa ovakvim paswordima
password=K78@2J5qF3nfL!j9Dxhc!!ELBE-16@tX
Mogu dobit liste pa iz njih slozit combo i naslikavat u skenirama ko foll znaju.
To su copi paste umjetnici koji je pun telegram.Ocigledni primjer kad je iscurila skripta za net apk koliko je grupa nicalo,aj vidi sad sta vrte svi gradinu,bnts i jos neke zaostale liste domace koje ce se vuc jos neko vrijeme.Ostalo strano.
Ti recimo il bilo ko drugi ak dobi frisku bazu komplet panel ti si miran sljedeci 10 godina ak se ne hvalis sa njom okolo i ako u tisini se gleda.A ako pocinjes dijelit sve usere iz panela naravno da ce za par mjeseci zavrsiti u combama i raznim skenerima.
Al da se bas tako do tog dolazi e tu si debelo u krivo.Slikao bih ja da ti dokazem al necu si razjebat nesto sa cim se mislim jos nekoliko godina zabavljat.Mozda postavim jednog dana kako je to bilo.Mnogi ovdje jedva cekaju neku raspravu pa da opet ide pod njihov mlin.Mnogo puta se ovdje lajnulo previse.
Mogu oni ovdje pricat ovo ono al necu se dat navuc na provokacije vise.
Sve se moze fino sa slikama dokazat od pocetka pa do danas.Ja cuvam sve sta, gdje, kako,ko.Uvijek je neko morao platit da bi vecina uzivala za velike stvari kad je iscurilo il se dalo.Tu ne racunam na skripte i skenere.
Vec o ulazima u panele.Al ne preko bazi.
Ja tvrdim i stojim iza svojih rijeci svaki server svaki gazda iptv se moze rasturit doslovce mu sve Ne postoji takva zastita da mu se nemogu izvuc svi useri i pasi.
Netrebas bit haker i niko ovdje nije haker.
Ja sam dugo vec ovdje i nisam naisao ni na jednog ovdje gore.
Upoznao sam jednog bas hakera,tj jedan poslovni partner me upoznao slucajno dao sam mu neke liste pa on slucajno si kolega sa tim pa mi rekao sa bi se volio cut samnom
Dao mi broj telefona od njega ja ga nazvao i tako pocelo druzenje neko vrijeme.
Kad mi on poceo slat slike,video,alate sa kojima radi, nestvarne za nas ovdje,onda shvatis koliko smo mi ograniceni oko iptv.Ja sam to neozbiljno shvacao imao sam sve u ono doba bar sam smatrao al sam bio u krivu.
On kad je meni poslao kode i kad sam ja usao tamo to je bilo nesto nezamislivo.
Sve na taci sta ti srce zeli al i jebani rizik ak zajebes.
Ja sam dobio ne info vec ulaze u drugu dimenziju iptv.On mi fino rekao eto ti imas ulaze imas video zabavljaj se al pazi sta otvaras.
On je radio zastitu za dvije banke i jednu veliku firmu pa mi odmah dao do znanja granicu dokle nas odnos moze ic.
A na kraju sta kazes ne dijele,sve se oko love vrti i koliko si sprenan platit.
Vise puta ja sam napomenuo koliko para toliko muzike.
Uvijek neko plati da bi drugi plesali badava.
Автоматски споено мислење:
E moram te pohvalit ti si uvijek volio istrazivat,kemijat sa tim ulazima i komandama,pa si pravit skripte.Stvarno si medu prvima uvijek dobrih stvari nasao skroz drugacije si radio nego vecina.Iscurilo ti dosta van toliko o tvojim takozvanim drugarima.
Koji su i svoje potpise stavljali na tvoje radove.
Mada ak se sjecam ja sam ti slikao kako sam ja na svoj nacin opet.Bitno da smo dosli do onog sta smo si zamislili.Tako je i danas.
I ilegalni i legalni iptv je uvijek bio fin za istrazivat.Da nebi mislili da pricamo o panelima skroz druge stvar,gdje gazde paneli mogu puhat hahaaa.
Za hobi milina.
Za sebe imas naravno da to nije da sad mases okolo sa tim.
Mada jos uvijek imam takav dojam da bi svi da im se da a to jednostavno ne moze funkcionirat na taj nacin.
Pozdrav za tebe.
.
ali takvi ne daju nista i nikome i ni ne treba da daju nista..
stranci, strane liste, pa 90% arapi, azija, iz siromasnih zemalja, jeftine liste, hiljade kanala, nasi klicnci kad dobiju u razmjenu takvu listu oni odmah svrsavaju jer imaju priliku da stave 4000 kanala (na on demand naravno) i da publici prikazu svoj uspjeh i daju akciju na 7000 kanala i 30K filmova ili serija.. e takve mozes da vadis do mile bvolje jer dobar dio njih ni nezna da se treba zamijenit ssh na serverimaon jos ceka na potvrdu iako je nekoliko puta odbio da se potpiseNe znam kome da te prijavim za ovo baljezganje ,ali ne zbog iptv i neceg protuzakonitog nego zbog stupidnosti sto si napisao ovaj post.

stvar je u tome sto svi kurceviti, prepametni pametni, glupi, i oni koji nemaju dlake na jeziku imaju friske naloge.. jedino ti nemas, tebi je jezik bio dje drugo u to vrijeme ili si bio na odmoru pa nemas nijednu od ovih titula..Clan si 15 minuta i ovakav post.
Valjda se pozdravi i predstavi.
Ili si stari clan sa novim userom da bi mogao vrijedjati.
predlazem da nam da jednu praznu bazu neku bezveze.. mozda i moze da udje u svaku bazu sta znas, necemo trazit neku jaku listu, nek nam da bazu od nekog nakaradnog servera cisto da se uvjeris i ti a i mi ostali..Ako zi ti na more ja sam na mesec i da si na more serem ti se na odmor sam sevhvalis ovde ti si obicna gnjida ne gnjida govno haha
Автоматски споено мислење:
Denis on haker haha koji si ti glupan brate hvalis se samo gde je dokaz da si skenirao cime skeniras dao ti covek bas tebi jedi govna ti neznas slinu ili da obrises pises ovde gluposti mozak sam ako znas jedan kod napravis dacu ti zvrk ceo server hajde da vidimo
ne kudi konja kojeg nisi jahao..