- Член од
- 23 јануари 2024
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 35
Брунчевиќ не е веќе во Работнички, така да сигурно е замена за него...со тоа што не знам дали е вистина за Рикиќ, ама ништо чудно.Да не е замена за Брунчевиќ пошто он се повреди мислу дека?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брунчевиќ не е веќе во Работнички, така да сигурно е замена за него...со тоа што не знам дали е вистина за Рикиќ, ама ништо чудно.Да не е замена за Брунчевиќ пошто он се повреди мислу дека?

Има сајт за фантази прва лига кошарку, направете тим па ако сакате и лигу ќе направимо и играмо
Освен играчи бираш и трењера бираш и свак има различну “моќ”, некој асистенцие повише поени донаса, некој скокови, блокаде, тројке. Има работе за средување ама за почетак е ок.
prvapetorka.mk е сајт
Веќ направено а може и лига да се направиИма сајт за фантази прва лига кошарку, направете тим па ако сакате и лигу ќе направимо и играмо
Освен играчи бираш и трењера бираш и свак има различну “моќ”, некој асистенцие повише поени донаса, некој скокови, блокаде, тројке. Има работе за средување ама за почетак е ок.
prvapetorka.mk е сајт
Нели на ТФТ?Мекиќ најверојатно нов играч на Куманово
Од каде сега ова па не ли беше представен во тфтМекиќ најверојатно нов играч на Куманово

Дај боже да е тачно ама мене не ми се веруе...
Штета што нема апликација, али нема везе сигурно у блиску иднину ке има.