Фан клуб - РК Вардар

Poleka be mn negativno gledas. So 20% igraat trening. Nema da zapinjaat sekako.Mora da igraat da se uigraat.
Nego so bese incidentot nesto prekin imase
Нека запнат први 20 минути да направат 5+, после и со 2% нека играат.
Играње по тенка жица не е на арно на долг рок.
Имаше еден убав старт врз Малус при еден влез, ќе отидеше шутерската рака и ќе се сликавме после. Затоа треба што помалку да се трошат во вакви утакмици каде што противникот игра на нож.

Прекинот беше поради повреда на нивен ракометар. Го вадеше Мечка на раце, па се чекаше да му дадат помош. Во меѓувреме овие фрлаа со предмети на терен и допопнително се продолжи прекинот.

MitrOFFić kakvo drvo beše včera. Zaedno so Tuzolana odigraa očaen natprevar. Mnogu sporo mu seče glavata na Mitrović vo situacijs koga treba da donese brza odluka. Včera ideme u kontra 4 na 2 , ovoj mesto lagano da podade , topka u race na protivnikot, Koga treba da primi topka po obično dodavanje vo začetok na akcija nego redovno mu se kliznuva od raka , ili ja gubi ili edvaj ke ja spasi. Vo odbrana isto neotesan e , mnogu lesno go probivaat i podložen e na 2 minuti. Kao da nema mozok za rakomet. So nego na teren 3 piti sme poslabi. Tuzolana isto , go napravi buckono od Tikveš golmanište. Koa ke se zaleta ko muva bez glava i koga treba i koga ne treba. Mečka se vrati konečno toa e super vest. Imaše klip deka individualno raboti i Pedro , pa da se nadevame deka i nego ke go imame protiv Visla. Inače se slagam so Sajber, vakvi natprevari mora da gi dobivame porano.

За контра сите не ги бива, не само Митро..
Да ама овој ептен е несмасен, некако ептен влага у очи. Толку да не можеш да се средиш по тоа прашање.

Да ама овој ептен е несмасен, некако ептен влага у очи. Толку да не можеш да се средиш по тоа прашање.
Ја викам сезонава ако го бива го бива, ако не нека си подадат рака и да свидања

Првите четири во ЛШ не е достапен поради глупоста лани што ја направи и додатно и еба матер на екипата..
Ама ај ЕХФ има поголема вина за тоа него он.

Ќе видиме, прво со Висла нека се изиграат двете па после со Нант на него ќе му се суди

Лани вака-така сите му простија ама за жал со простување титулите не се освојуваат.

Ај дај Боже на сите да ни ги затне муцките, многу внимание му се дава на него..

Педро ако тренира тоа е добро, и да изгубиме на гости со Висла нема да отидат со смкнати гаќи

Ја викам сезонава ако го бива го бива, ако не нека си подадат рака и да свидања

Првите четири во ЛШ не е достапен поради глупоста лани што ја направи и додатно и еба матер на екипата..
Ама ај ЕХФ има поголема вина за тоа него он.

Ќе видиме, прво со Висла нека се изиграат двете па после со Нант на него ќе му се суди

Лани вака-така сите му простија ама за жал со простување титулите не се освојуваат.

Ај дај Боже на сите да ни ги затне муцките, многу внимание му се дава на него..

Педро ако тренира тоа е добро, и да изгубиме на гости со Висла нема да отидат со смкнати гаќи
Mitro za u Pelister e :) Koj ne go biva tamo kaj Lino bajki da im raskazuva.
Sala na strana, mnogu e padnat I krivo mi e. Se nadevam vtora polusezona ke se vrati podobar pa F4 LE mora da se igra :)
Mene drugo me plasi, Malus so golemite ekipi do sega ne pokaza kapacitet na lider. Toa ni falese mnogu tie dve utakmici so MT i Nant.
Inaku so Ohrid na 03.10 igrame, ke iame vreme I za odmor.
Kako po obicaj Ohrid protiv nas igra na najvisoko nivo I golmanov nivni zivotna partija ke dade. Ali pobeduvame sekako 3 do 5 razlika

Катастрофален е терминот со Охрид, сабота во 19 часот. Знаат дека вечерта се игра Македонија - Шкотска и ми направија страшен проблем. Ќе мора да гледам само едно полувреме на ракометот, а можеа да ја стават од 18 часот и ќе ги стигнев двата меча

Катастрофален е терминот со Охрид, сабота во 19 часот. Знаат дека вечерта се игра Македонија - Шкотска и ми направија страшен проблем. Ќе мора да гледам само едно полувреме на ракометот, а можеа да ја стават од 18 часот и ќе ги стигнев двата меча
За Седло носот и Азер коњот ли да ја преместуваат? Секој нормален Македонец се грози од оваа репка.

A mkd li igra isti den? :)

Кој го заболе за репрезентација и онака 2000 души нема да им отидат на стадион,и гратисите во партија што ќе ги делат нема да ги извадат овој пат.

Zarem ke odite na stadion da ja gledate cirkuskana pretstava??? Imaat 3 suta u posledni 7 8 utakmici. Slovenija za niv e svetska sila. Ne znam sto se bruka Pandev so bagrana postavena vo FFM. Nikakva promena na termin, rakometot treba da si se izigra i terminot si e super.

I pokraj toa sto ne ceka ubava sezona so barem uste 2 natprevari vo LS vo Skopje, vo LE uste nekolku, ne sum optimist radi rosterov koj go imame. Kratki sme na poziciite so igraci, plus igrame regionalna liga. Trosime igraci so Budva.
Ni falat izmeni, domasni igraci, rotacija, fali svezina. Se toa sto go komentirame od avgust. Dobro sme skautirani radi lanskoto 1/4 finale vo LE i tesko da iznenadime nekogo.
Sepak ke uzivame vo ovaa sezona, se nadevam nema da si go zaebeme prvenstvoto na kraj so kratkiot roster i povredi. Da ne letame po forumov vo oblaci so muabetite poleka malce.

P.S. Ovie favoritite sto ke igraa F4 na Liga Evropa, denes Wybrzeze im pobedi u gosti kaj Gumersbach. Grupata im stanuva epten komplicirana. Moze i brzo ke ispadnat pa ke se borat samo za domasno, sto za nas ke gi napravi rabotite uste pokomplicirani.

Napred Vardar!

Последно уредено:
Ја ставија од 18,30 во Сабота со Охрид утакмицата.

Back
На врв Bottom