Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
На крај барем асистираше да паднат циганиве од власт што го створија него тоа што е, за да биде иронијата поголема.

Изгледа дека сите овие еден ист адвокат ги брани, и дека тоа му е единствениот методот. Чим ги затворат, одма болни. Скоро сите. И Деко, и Груби, и Боки 13, и Штекли, и Јанкуловска и уште еден куп. Нема некој притворен, а да истрпел машки.

Боки 13 беше на раб на смрт нели :aplauz:

Беше на раб на смрт додека Дпмне не се реши да го ангажира во кампањата пред изборите, а за возврат му понуди слобода

Беше на раб на смрт додека Дпмне не се реши да го ангажира во кампањата пред изборите, а за возврат му понуди слобода

вие што имате со СДС да идете на некакви состаноци 12.05?

ДПМНЕ тука не направија ништо, беше прашање на време кога ќе почне да вади прљав веш од личните контакти и другарчиња, кои по некоја случајност беа гледани како херои и спасители од режимот пред 10 години.

ДПМНЕ тука не направија ништо, беше прашање на време кога ќе почне да вади прљав веш од личните контакти и другарчиња, кои по некоја случајност беа гледани како херои и спасители од режимот пред 10 години.
Кога ве чита некој вас партиските апологети тука на форумов човек ќе помисли дека сте во опозиција, а вие веќе влагате во 3та година на власт, да не беше трагично ќе беше смешно.

Кога ве чита некој вас партиските апологети тука на форумов човек ќе помисли дека сте во опозиција, а вие веќе влагате во 3та година на власт, да не беше трагично ќе беше смешно.
Ја па кога те читам тебе добивам пролив па не ме гледаш да се жалам :toe:

На крај барем асистираше да паднат циганиве од власт што го створија него тоа што е, за да биде иронијата поголема.
Јас сум Боки! Гледаш, ме немаше на форумот кога бев у затвор! Коинциденција...или не. :coffee:

На крај се сврте и против своите. Педерска работа.

1200 парчиња облека и накит му биле запленети, само не кажаа дали машка или женска облека. И што, ќе ми бидат одземени од Агенцијата за управување со одземен имот, истата уште ќе треба да се продаде. Зошто некој би сакал да ја купи тангата на Боки, сем ако не се работи за фетишизам? :D

@Rothmans парче ве напраи сите, зошто сте го банирале бе Администратори?
зш премногу сере и многу смрди секаде каде што ќе помине, не се издржува., не се капи редовно.

Овие не можат плати на администрација да исплатат ако не се задолжат. Или пензии да поделат. Или пак да одат на избори без задолжување и нормално без поткуп.

Прашањето ми е следно, колку долг ќе му остават на каурот да враќа по нивното паѓање од власт?

19951.jpg

Зошто некој би сакал да ја купи тангата на Боки, сем ако не се работи за фетишизам? :D
За да си ја покрие колата, пример. Да го обложи двоседот исто може.

5 tipicni Severni klosarcinja pecalbari me napnuvaat zasto ne sum bil na 300 metra od mene bil Dafkova Mafkova , ne sum odel da se pozdravam, za dvajcara od niv bilo dostignuvanje da se rakuva so makedonski precedatel, edniot da me zadavi zamalku kako neznam deka pa i pred 2 nedeli bil nekoj Otec Pimen Himen ne go zapamtiv imeto.... Videte moroni kaj prestojuvaat vasite Severni selebriti i kolku naplakaat za hotel i kolku e cenata na eden koktel koga uzivaat vo pogledot nad crkvite a vie umirajte vo lagerot so Stablerite a koktelot go plakaat vasite stari, sekako ste izdupeni....

Back
На врв Bottom