Ron Burgundy
137
или здравствен проблем или бугар се ставаш ако треба затвор, трето нема 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Боки 13 беше на раб на смрт нели![]()
Беше на раб на смрт додека Дпмне не се реши да го ангажира во кампањата пред изборите, а за возврат му понуди слобода
ДПМНЕ тука не направија ништо, беше прашање на време кога ќе почне да вади прљав веш од личните контакти и другарчиња, кои по некоја случајност беа гледани како херои и спасители од режимот пред 10 години.Беше на раб на смрт додека Дпмне не се реши да го ангажира во кампањата пред изборите, а за возврат му понуди слобода
Кога ве чита некој вас партиските апологети тука на форумов човек ќе помисли дека сте во опозиција, а вие веќе влагате во 3та година на власт, да не беше трагично ќе беше смешно.ДПМНЕ тука не направија ништо, беше прашање на време кога ќе почне да вади прљав веш од личните контакти и другарчиња, кои по некоја случајност беа гледани како херои и спасители од режимот пред 10 години.
Ја па кога те читам тебе добивам пролив па не ме гледаш да се жаламКога ве чита некој вас партиските апологети тука на форумов човек ќе помисли дека сте во опозиција, а вие веќе влагате во 3та година на власт, да не беше трагично ќе беше смешно.

Јас сум Боки! Гледаш, ме немаше на форумот кога бев у затвор! Коинциденција...или не.На крај барем асистираше да паднат циганиве од власт што го створија него тоа што е, за да биде иронијата поголема.

зш премногу сере и многу смрди секаде каде што ќе помине, не се издржува., не се капи редовно.@Rothmans парче ве напраи сите, зошто сте го банирале бе Администратори?
За да си ја покрие колата, пример. Да го обложи двоседот исто може.Зошто некој би сакал да ја купи тангата на Боки, сем ако не се работи за фетишизам?![]()
Пробај се лоперамид, треба да е подобро од негоЈа па кога те читам тебе добивам пролив па не ме гледаш да се жалам![]()